Már hazánkban, az AMTS-en is láthattuk, hogy ott, ahol a Toyo Tires logója feltűnik, ott szinte bizonyos, hogy az adott buli legkomolyabb látnivalói közül csemegézhetünk. Hozzánk a hazai importőrnek, az Abroncs Kereskedőháznak köszönhetően a népszerű Tofu Garage két építését hozták el 2018-ban, először a magyar autós rendezvények történetében - na de nézzük, mit alkottak idén a világ legnagyobb háttéripari show-ján, Las Vegasban!

Legyen szó Európáról, vagy Amerikáról, a Toyo Tires nemigen hagy ki egy nagyobb autóshow-t sem. Ha pedig már kitelepül valahova, mindig maradandót is alkot, jól láthattuk ezt az eddigi SEMA Show-kon, Essenben, vagy akár a Tuning World Bodensee-n is.

A jó bevált recept szerint, a gumigyártó standja fix a Las Vegas Convention Center területén: a South Hall és a Central Hall közti forgalmas szabadtéri átjárót foglalják el évről-évre, ahol exkluzív környezetben, pazar gépparkkal várják a látogatókat. Mivel a nevadai sivatag közepén nemigen kell számítani csapadékra (vagy akár egy szem felhőre) ebben az időszakban, a placc remek helyszínt biztosít a brand erősítésére.

A minden létező helyen megjelenő logók és Toyo-kék installációk árnyékában ezúttal is remek kis lounge-ot hoztak össze, külön pihenőrésszel, kellemes deep-rigmusokat prezentáló live DJ-vel, valamint természetesen egy regimentnyi kiállított abronccsal, a legújabbak közül.

Annyi biztos, hogy nincs az a SEMA Show-ról szóló cikk, amiben ne említenének meg legalább egy építést erről a standról. Nem tudni, milyen szempontok alapján válogatják össze évről-évre ezeket a gépeket, de az az egy biztos, hogy a Toyo-ra mindenki emlékezni fog az idei felvonást követően is. Az autók közül többről külön cikkben is találkozhattok november folyamán a Carstyling.hu-n.

A Sarkisyan Slang500 Gullwing-et már külön cikkben is kiveséztük

A karbon-kevlár bodykittel szerelt Button Built Ferrari is hamarosan sorra kerül a bemutatók között

Úgy ahogyan a Shawn Bassett saját garázsában épített 240Z is, amely a FIA által előírt csővázra épül

Szegecselt BMW E30, de nem Pandem, mi az?

...és végül a standon helyet foglaló makulátlan Porschék egyike - a Speedsterről hamarosan bővebben is olvashattok

TOVÁBBI KÉPEKET A GALÉRIÁBAN TALÁLTOK! Hatalmas köszönet értük Lamboboy-nak ;)