Ismét itt a jó idő, kezdenek éledezni a tunerek, kikerülnek a garázsokból a megújult verdák. Autós talikból sem lesz hiány, az északi régióban Egerben került sor az év első autós találkozójára.

A szezonnyitó találkozó szokáshoz híven az egri Lidl parkolóban került megrendezésre húsvét vasárnapján. A délután 3:00 órás kezdés után nemsokkal értünk a helyszínre, már ekkor 30-40 autó állt a parkolóban. A szomorkás, borongós idő úgy látszik, nem vette a tunerek kedvét, folyamatosan érkeztek, szinte teljesen megtöltve a placcot. Egész délután cserélődtek az autók, így összességben olyan 250 többé-kevésbé átépített gép fordult meg a helyszínen.

A felhozatalra nem lehetett panasz, mindenki megtalálta a kedvéhez való járgányokat. Szokáshoz híven ismét a BMW és Volkswagen tulajdonosok domináltak többségében, de azért jó volt látni, hogy a Hondás és Suzukis kollégák is nagyobb létszámban képviseltették magukat. Amerikai autókban sem volt hiány ezúttal, emellett egy kisebb konvoj érkezett meg a Salgótarjánból.

Olyan este 6 körül kezdtek el hazafelé szállingózni az emberek, de a 7 órás távozásunkkor is maradt a helyszínen egy marknyi autós. Összességben egész jó szezonnyitó volt, reméljük a továbbiakban is kitart ez a lelkesedés.

A teljes galéria megtekintéséhez kattints ide!