Itt a tavasz, hónak már nyoma sincs, így itt volt az ideje, hogy elkezdődjön az idei tuning szezon. Egerben március 15-re esett tavaszköszöntő autós találkozó időpontja, helyszínként a már sokszor bizonyított Lidl parkoló várta az "éledező" autósokat.

A 15:00-ás kezdetkor csupán csak 1-2 autó kezdte meg a sort, olyan fél 4 magasságában viszont elkezdtek áramlani a baráti/autós társaságok. Szezonnyitóhoz hűen a helyi járgányok mellett számos új épített, és épülő félben lévő autó jelent meg, színesítve ezzel a kiállított autók sorát. A felhozatal természetesen vegyes volt, a széria, és vagy enyhén módosított verdák mellett megjelent számos veterán, és néhány komolyabb építés is.

Talán itt sem meglepő, hogy legnagyobb számban a BMW-s, és a Volkswagenes tunerek képviseltették magukat. A létszámra nem lehet panasz, kb 100-110 autó fordult meg összesen a délután során a parkolóban, mindenféle fennakadás, és tumultus nélkül. Programok igazából nem voltak, hangulat hozta a szokásosat, zenei felelősünk ismét egy citromsárga Golf I. volt, kinek van itt szüksége mindenféle felesleges hangosítgatásra...

A találkozó helyszínéről negyed 7 magasságában indultunk haza, de még akkor is hátra hagytunk kb 20-30 lelkes autóst. Összességben tehát jól alakult az idei első találkozó, sok szép autó mellett a hangulatra sem lehetett panasz. Ráadásul az időjárás is kedvezett, kivételesen megúsztuk mindenféle csapadék nélkül.

Reméljük, ebben a szellemben fog eltelni végig a 2015-ös autós szezon! A galéria megtekintéséhez kattints erre a linkre!