A hónap utolsó szombatján, április 25-én az egri Agria Park díszkertje adott otthont a Carlife Spring Fest autókiállításnak. Akik ezen a napon látogattak el a plázába vásárolni, szebbnél szebb autókat láthattak az udvaron kiállítva.

A korlátozott hely miatt a rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz volt kötve, így a kb. 170 jelentkezőből kellett kiválasztani azt az 50 autóst, akik szombaton felállhattak az Agria Park díszburkolatára. Az első kiállítók reggel 9 körül értek a helyszínre. A beállás nem volt éppen zökkenésmentes, hisz a helyszín adottságai miatt nem sok hely maradt az autók közti közlekedésre.

11 óra magasságában azért mindenki megtalálta már a saját helyét. A kiválasztott járművek közt volt számos veterán autó, drift BMW, egyedi építésű rat motor, de a fő irányvonalat a letisztultabb, ültetett autók jelentették. Azon már talán senki sem lepődik meg, hogy jelentősebb mennyiségben a Volkswagen (konszern), Opel, és Bmw-k képviseltették magukat, emellett nekem üde színfolt volt egy Nissan 300ZX-et, vagy egy porig ültetett 601-es Trabit látni.

Programok tekintetében nem sok mindenről lehet beszámolni, a zene és a hangosítás a környék leghangosabb Golfjára volt bízva, de egy autó szépségverseny, vagy szexi-autómosás azért sokat dobott volna a rendezvény megítélésén. Az autósok 3-4 körül indultak hazafelé a helyszínről. Az időjárásra nem lehetett panasz, egész nap kellemes tavaszi hangulatban nézelődhettek a látogatók.

Carlife / Agria Park / Corner Sandwich & Pizza / FM7 / Egriprogramok / Lowmedia / Bmw Garage / X-Tomi Design & Photo / Atiboy Photo