Tavaly májusában, a Balaton partjáról indult útjára Magyarország első luxusautó találkozója. A nemzetközi mintára létrehozott Cars & Coffee Hungary célja, hogy bemutassa Magyarország legszebb tájait, miközben a résztvevők a csodás kilátásban és a szuperautókban gyönyörködhetnek egy csésze kávé és megannyi program mellett.

A tavalyi hatalmas sikerre alapozva, a csapat 2019-es első rendezvénye is a ,,Magyar Tenger” partján került megszervezésre. Május második hétvégéjén privát és nyilvános helyszín is várta hazánk és a környező országok legmagasabb kategóriás sport- és luxusautóinak tulajdonosait - természetesen járműveikkel egyetemben.

A nagyközönség számára a vasárnapot szánták a szervezők, a Balaton egyik, ha nem a legszebb helyén, a historikus keszthelyi Festetics kastély szomszédságában. A káprázatos barokk épület tökéletes párosítás volt a szuperautók mellé.

A rendezvényen csak előzetesen regisztrált fotósok vehettek rész, oldalunkat ezúttal a ToomyPhoto képviselte. Galériánkban az ő remek képeiből találhattok válogatást.