Már szombaton sikerült szétnézni a világ legnagyobb háttéripari kiállítása, a SEMA Show környékén, ahol javában zajlottak az előkészületek. Ma pedig két, terjedelmesebb méretű galériával jelentkezünk: hihetetlen, mi folyik itt már most is!

Az autók zöme lábon érkezik

A Las Vegas Convention Center környéke totálisan felbolydult az utóbbi napokban, vasárnapra pedig pláne. Leginkább a Fast & Furious második részének jól ismert jelenetéhez hasonlítható, mikor tuning autók százai özönlöttek ki abból a bizonyos raktárból. A különbség jelenleg annyi, hogy itt befelé menet lepik el az utakat, nagy meglepetésre pedig a gépek jelentős többsége lábon érkezik a helyszínre!

Az már az első körbejárásra látszik, hogy sokkal több gép lesz és nagyobb terület is építenek be, mint tavaly. A kültéri placcok igen jelentősen kibővültek, az itt szokásos rengeteg truck mellett pedig igazi gyöngyszemeket látni már most, mindenfelé.

Igen, ez a Liberty Walk widebody McLaren 650S!

Egy eredeti Eleanor GT

Aston Martin Vulcan, átépítve!!

Sikerült belógni oda is, ahová fotósnak még nem: a SEMA osztályozó-parkolójába, ami valami olyasmi, mint egy hatalmas autóelosztó. A tulajdonosok itt végzik az utolsó glancolásokat a gépeken, a szervezők pedig badge-ekkel látják el őket, hogy melyik csarnokban, hova kell gurulniuk.

Az erősen őrzött pavilonokba rajtuk és a kiállítókon kívül egyelőre senki nem mehet be, ettől függetlenül sikerült egy-két lesifotót lőni már odabentről is... kacsint

Az eddig látottatakat két méretes galériában foglaltuk össze:


Jó lapozgatást, hamarosan folytatjuk! (fotók by: Lamboboy)