Ez a kép nem a SEMA Show-n készült

Lévén itthon mi is viszonteladók vagyunk, a VOSSEN volt az egyik az idei SEMA Show felhozatalában, akinek a standjára a leginkább kíváncsi voltam. Hát, volt meglepetés!

A guide a déli csarnok közepére hozta prémium felnigyártó standját, a hatalmas építmények és installációk közt azonban csak nem sikerült felfedezni a jól ismert V-betűs logót. Kis bolyongás után aztán sikerült rátalálnom erre:

A VOSSEN SEMA-s standja egyetlen fotóra ráfért

Igen, mindössze ez a 3x3-as minimálstand volt az, amivel a VOSSEN készült a világ legnagyobb tuning kiállítására. A hostesslány tény, hogy nagyon dögös volt, de nem hogy demóautó, sehol egy felni, vagy legalább valami merchandise cucc...

Persze ismerve a márkát, sejthető volt, hogy valami svindli lesz a dologban. Még rémlett egy e-mail, amit a show előtt küldtek ki a partnereknek egy bizonyos privát partyról, amire a kiállításon, direktben náluk lehet átvenni a belépőket. Mint kiderült, gyakorlatilag a komplett standjukat helyezték át Las Vegas egyik legfényűzőbb hoteljébe, a Mandarin Oriental-ba!

A lakosztályban minden a VOSSEN-ről szólt

Jegyet kizárólag csak a viszonteladók és a partnerek kaphattak, a hotelben pedig valóban exkluzív környezetben, a 21. emeleten található luxuslakosztályban várták őket, a show mindegyik napján zárás után, este 6-tól 10-ig. Ki másnak juthatna ilyesmi eszébe?!

A lakást minden részletében a márka hangulatában rendezték be. A szobák díszei természetesen a mindenfelé kipakolt felnik voltak, de az utolsó szalvétáig mindenről a VOSSEN brandje köszönt vissza. Figyeltek a legapróbb részletekre is: az elválasztófalak VOSSEN-es gömböcskék voltak, a polcokon katalógusok, a gardróbszobában VOSSEN-es ruházat és biciklik figyeltek.

VOSSEN-es whisky-hez VOSSEN-es pókerzseton

Nem telt el egy óra sem, hogy az Emperor Suite megteljen a cég partnereivel a világ minden részéről, hogy ebben az oldott légkörben, remek ételekkel és italokkal megvendégelve bizniszeljenek, vagy beszélgessenek a világ nagy dolgairól. Így tettünk mi is, megismertük többek között Peter-t, a márka "ősatyját", valamint fiait, Steven-t és Mike-ot, akik jelenleg viszik a VOSSEN-t - hihetetlenül jó fejek egyébként mind a hárman. Mint kiderült, a partnerek felé mutott különlegesség mellett azért is döntöttek a lakosztályos kiállítás mellett, mert nem akarták kint közszemlére tenni az új fejlesztéseket. Már azelőtt lemásolják őket a kínaiak, mielőtt egyáltalán gyártásba kerülnének - szólt az érvelés.

Ennyit engedtek fotózni, de a lényeg látható a kupakon: VOSSEN / WORK koprodukció, USA design, japán gyártás

Gyakorlatilag a teljes kollekció megtekinthető volt a helyszínen, a fő highlight-ot pedig az új japán vonal jelentette, amit kizárólag megnézhettek, megtapogathattak a partnerek, de lefotózni már nem volt szabad őket. Tény, hogy a nagy dobás jövőre a japán vonal lesz. A VOSSEN a Work Wheels-el közösen fejlesztett ki egy új, kétrészes termékcsaládot, a termékeket látva pedig annyit mondhatok, lesz mire bőségesen nyálat csorgatni jövő áprilistól. Egy biztos: nagyon nehéz volt megállni, hogy ne fotózzam le őket nevet

A kilátás sem volt éppen sz.r!

Demóautókat természetesen nem hoztak fel a lakosztályba, de erre bőven jó volt a hotel előtti valet is, ahol több szép vasat is leparkoltak, na meg ugye a partnerek egy része is VOSSEN-ezett géppel érkezett.

A VOSSEN ismét megmutatta, hogy nem csak felnikben, de a hozzájuk tartozó presztízsben is egyedülállóak a világon. Hatalmas élmény volt őket személyesen is megismerni és egy ennyire exkluzív partin részt venni, folytatás pedig még idekint is lesz, hiszen meghívást kaptunk direktben a gyárba, ahol testközelből nézhetjük majd meg, hogyan készülnek a felnik!

További részletek a galériában.