Borsod megyében javában dübörög a tuning szezon, május 1-én a harmadik alkalommal megrendezett Encsi Autós Találkozón jártunk. A helyszín az eddigiekhez hasonlóan most is a Roxbury diszkó, és az azt körülvevő betonplacc volt, az autósok reggel 9-től foglalhatták el a helyüket.

Programok tekintetében nem számolhatunk be különlegességekről, de minden beígért műsorszám meg lett tartva, így nem unatkozhattak a rendezvényre kilátogató autósok. Természetesen volt autó szépségverseny, kipufogó és hifi hangnyomásmérés, délután szexi kocsimosás, az aszfaltkarcoló tunerek pedig autóslimbón, valamint "falaptologatásban" mérkőzhettek meg egymással. Elzárt területen volt drift bemutató, az egész napos zenét DJ szolgáltatta élőben.

A diszkó területén üzemelő büfé jóvoltából senki sem maradt éhen a nap folyamán, de emellett grillezési, bográcsozási lehetőséget is biztosítottak a szervezők. Az időjárás a tavalyival ellentétben most kegyes volt, így csak az eredményhirdetés után kezdett el esni az eső. A helyszínt délután 6 óra magasságában hagytuk el, de még ezután kezdődött az afterparty a Roxbury diszkóban.

Összességben jól sikerült a rendezvényen jártunk, ha minden igaz, augusztusban lesz folytatás ugyanitt. Várjuk!

További részletek a galériában!

by X-Tomi Design