Aki esetleg attól félt volna, hogy már elfogytak a SEMA Show-ról készült anyagaink, annak van egy jó hírünk: bőségesen van még, amit nem dolgoztunk fel (beleértve akár a tavalyi évet is), íme rögtön egy újabb merítés a novemberi forgatag két eddig még nem említett helyszínéről.

A főként új kiállítóknak fenntartott Performance Tent egy hatalmas, épített sátrat takar, amiről első ránézésre a "turistaosztály" jut az egyszeri látogató eszébe, főleg a csillogó-villogó pavilonok után. Itt kicsit szerényebb körülmények között, gyengébb fényvszonyok mellett mutatkoznak be a kiállítók, azonban meglepő módon az előző évek képest itt is jóval pazarabb felhozatallal.

Sőt, maga a helyszín is nagyobb lett: a sátor idén cirka duplájára nőtt, így a mellette a korábbi években megismert szabadtéri kiállítói zónát teljesen magába szippantotta. Mindez jó mutatja, milyen szinten gyarapodik  a show kiállítóinak a száma. Igencsak időszerű lesz a Convention Center már beharangozott bővítése, az itteni élményanyag minden bizonnyal már az új csarnokba fog átköltözni.

Airride-os cégnek, airride-os demó-teherautót

A terület "másik végén" pedig a Blue Lot névre keresztelt parkoló adott otthont ismét egy kisebb kültéri kiállításnak, szintén elég penge felhozatallal. Ezzel pedig még továbbra sincs vége a dalnak: a helyszínek közt még ott van a Toyo idén is pazar átjárója, valamint természetesen a show-t lezáró őrület, az Ignited - mindezekről hamarosan újabb galériákkal jelentkezünk!

Rozsdaverte képzavar

Igazi vegasi hangulat, háttérben a hotelekkel

Taktikai Subaru

Genesis Coupé, a jobbik fajtából

További részletek a galériában!

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «