Ez bizony egy Bugatti Chiron demóautó!

Akárcsak tavaly, a SEMA Show legkisebb, északi csarnoka idén is az autóápolás, műhelytechnika és a szerviz témakörét ölelte fel leginkább, de persze elvétve megtalálhatók voltak tuningcégek és kisebb-nagyobb műhelyek, sőt még autógyártók standjai is ebben a pavilonban.

A North Hall sokkal színesebb képet mutatott az eddig látottaknál, ez pedig főként a felvonultatott géppark tehetett. Például a nálunk gyakorlatilag soha nem látható szuper sportautó, a McLarenekből különböző típusaiból már szinte unalmasan sok volt, valahogy ezt a gépet előszerettel alkalmazzák látogatócsalogatóként.

Partnerünk, a 3M standján például rögtön két példány is állt, melyeken élő fóliázóverseny során élte ki tudását legalább 20 csapat. De volt aki ennél is tovább ment: a fényezésvédő fóliákban utazó Xpel-nél egy közel sem gyári állapotú Bugatti Chiron tétetett közszemlére, csak úgy kordonok, vagy bármi egyéb látogatógátló tényező nélkül. 

A 3M standján McLareneket fóliáztak - rögtön kettőt.

Máshol komplett műhelyek épültek fel a standokon, ezerféle munkaeszközzel és kiegészítővel, valamint mindenféle géppel a vízfúrótól a CNC-esztergáig. Ugyanígy hatalmas kínálat volt a különböző festékekből, bevonatokból és segédanyagokból, de volt egy méretben szerényebb, de annál látványosabb autóhifi-elektronikás részleg is.

Ken Block a SONAX standján dedikált

A rengeteg neves háttéripari márka mellett természetesen a legnagyobbak által támogatott celebritások sem hiányozhattak. A 3M-nél Chip Foose dedikált, az AMTS-en évek óta állandó kiállítóként szereplő SONAX standján pedig az idén nálunk is járt John D'Agostino mellett Ken Block-ba is belebotlottunk. Mindketten a neves német autóápolási márka arcai, a világszerte ismert Gymkhana-fenegyerek pedig egy rendszámot is dedikált nekünk, melyet egy kis játék keretei között most bárki meg is nyerhet.

Az új KIA Stinger - átfaragva.

Autógyártók terén a KIA Motors America pozícionálta ebbe a pavilonba a standját, melyen két példányt is kiállított a márka jelenlegi zászlóshajójából, a Stingerből. A magyar premier még csak most ősszel lesz, itt azonban már tuningolt verziókat csodálhattunk meg a sportkupéból, melyeket a West Coast Customs csapatával közösen hoztak tető alá.

Makulátlan Chevy Chevelle '67 a Valspar standján

A legütősebb veterán vasakat pedig az egyik legnagyobb észak-amerikai festék- és bevonatgyártó nagyvállalat, a Valspar standján leltük fel. Az impozáns kör alakú standot négy részre osztották, a cikkelyekben pedig egy-egy autó állt, melyeket a márka egy adott festékrendszerének felhasználásával készültek - őket hamarosan külön cikkben is megismerhetitek.

A többiről pedig beszéljenek a képek: újabb méretes galériát töltöttünk fel a csarnok látnivalóiból!

Boxermotor a jobbik fajtából

Újabb McLaren...

Unikum: egy Pandem kites MK6 GTI

Nem gyakori látvány: Tesla, mint demóautó

A VOSSEN egyik új demóautóját, az LCUL8R-t a helyszínen fóliázták

Folytatása következik!

Tetszett a cikk? Oszd meg Te is facebook oldaladon! Játékunkon egy Ken Block által dedikált, eredeti SEMA Show rendszámot sorsoltunk ki, ha részt vettél, nézd meg Te nyertél-e!
» Részletek itt! «