Mercedes W109, na de hogy?

Ahogyan az eddigiekben, a SEMA Show legkisebb, északi csarnoka idén is az autóápolás, műhelytechnika és a szerviz témakörét ölelte fel leginkább, de a Central Hall-ból kiszorulva megtalálhatók voltak tuningcégek és kisebb-nagyobb műhelyek standjai is ebben a pavilonban.

A North Hall idén is nagyon színes képet mutatott, a felvonultatott gépparkra sem lehetett panasz. Számos látványos demóautó, restomod építés került kiállításra, de nem volt hiány szuper sportautókban, valamint épített motorokban sem.

Jetsonék dragstere

A egyik fő tematikát most is a fóliázás, valamint a különböző bevonatok, borítások vitték, itt foglalt helyet többek között partnerünk, a TeckWrap standja is, ahol egy Corvette kapott teljesen egyedi, több szakember által megálmodott bevonatot. A legkomolyabb bemutatógépet pedig idén egy szétkarbonozott Pagani Huayra személyében találtuk meg, jellemzően csak úgy kordonok, vagy bármi egyéb látogatógátló tényező nélkül. 

A TeckWrap standján egy Corvette kapott egyedi bevonatot

Máshol komplett műhelyek épültek fel a standokon, ezerféle munkaeszközzel és kiegészítővel, valamint mindenféle géppel a vízfúrótól a CNC-esztergáig. Ugyanígy hatalmas kínálat mutatkozott be különböző festékekből és segédanyagokból és nagy meglepetésre idén igen szépen megnőtt az eddig csak jelzésértékűen felvonuló autóhifi-elektronikás részleg is.

Ken Block a SONAX standján dedikált

A rengeteg neves háttéripari márka mellett természetesen a legnagyobbak által támogatott celebritások sem hiányozhattak. Az AMTS-en évek óta állandó kiállítóként szereplő SONAX standján például a budapesti rendezvényt már több ízben megjárt John D'Agostino, valamint Ken Block is tartott dedikálást. Mindketten a neves német autóápolási márka arcai, a világszerte ismert Gymkhana-fenegyerek pedig idén is dedikált nekünk egy rendszámot, melyet egy kis játék keretei között ki is sorsoltunk olvasóink között.

Resto gép a javából

A többiről pedig beszéljenek a képek: újabb méretes galériát töltöttünk fel a csarnok látnivalóiból - a képek cirka feléért ismét nagy köszönet Lamboboy-nak!

A neves youtuber, Alex Choi agymenése, Lamborghini Huracán alapon

Igen, ő egy Pagani Huayra

Épített motorokból sem volt hiány

... ahogyan patika hotrodokból sem

Widebody 911 HRE görgőkön, az RTI standján

Kisorsoltuk SEMA Show 2019 játékunk nyereményét, a Chip Foose által dedikált pólót.

» Részletek itt! «