A South Hall az a hely volt - és most már tényleg csak volt - a SEMA Show pavilonjai között, ahol a felnik és a csajok koncentrátuma évről-évre a legsűrűbb volt. Már a legutóbbi felvonáson sem azt a szintet hozta, amit a régi szép időkben megszokhattunk, idén azonban már tényleg csak árnyéka volt önmagának.

Kezdődik a dolog azzal, hogy az épített truck-ok csillogó világa és a hozzájuk tartozó, hihetetlen széles repertoárral bíró háttéripar kinőtte ezt a két emeletes helyszínt és a vadonatúj West Hall-ba költözött át.

Ami pedig itt maradt, az bőven kevés: eleve kevesebb a kiállító, kevesebb a demóautó is, hoszteszlányokkal pedig csak elvétve találkozni és azok is maszkban flangálnak... a csarnok fele egyébként teljesen üresen áll leválasztva, de az egyébként is szellős elrendezés itt már bántóan üres hatást kölcsönözz a berendezett területeknek is.

Persze találni azért itt is komoly gépeket és érdekes koncepciókat, aki először jár SEMA Show-n, annak valószínűleg egy szava nem lehet a felhozatalra - tudva azonban, hogy mi volt itt korábban, ez a pavilon idén elég nagy csalódás.

Sok mindent elmond, hogy a Wheels & Tires részlegben mindössze 15 nagy gumi / felnigyártó állított ki, a  kapcsolódó kiegészítőket és kisebb gyártókat összefogó részleg pedig még annyi területet sem tett ki, mint ez a tucatnál kicsit több stand összesen.

A Global Tyre Expo - ami főként a kinti érdekeltséggel rendelkező, jelentősebb abroncsgyártók standjait tartalmazza - szintén jóval kisebb volt a megszokottnál, nemzetközi színtérként azonban nem csoda, hogy ennyire kevés kiállítót sorakoztatott fel idén.

A többiről beszéljenek a képek: galériánkban több mint 130 képet találtok a South Hall látnivalóiról, további anyagaink - még több képpel és videóval - pedig ezen a linken gyűlnek. Még rengeteg lesz belőlük, tehát nézzetek vissza gyakran ;)

A fotókért hatalmas köszönet Lamboboy-nak!