Egy full-karbon McLaren 720

Két év szünet után hihetetlenül nagyot nőtt a világ legnagyobb tuning seregszemléjeként ismert SEMA Show. Mindehhez hozzájárult az is, hogy a rendezvénynek otthont adó Las Vegas Convention Center is rengeteget fejlődött.

Részletekben a lényeg: pink-carbon Chevrolet Camaro

Megújult a teljes kültér, a hatalmas területet föld alatti Tesla-hálózat köti össze, nem utolsósorban pedig megépült egy vadonatúj csarnok, a West Hall is. A brutális méretű pavilon másfélszer akkora, mint az eddigi "fő" helyszínként szolgáló Central Hall, elrendezésben pedig kissé ki is esik a többi helyszíntől: a Convention Center előtti sugárút túlsó felére épült, a North Hall-ból egy zárt felüljárón juthatnak át ide azok, akik nem Musk metróját használják a bejáráshoz.

Ez idei nagy truck-sláger az új Ford Bronco

Ami biztos, hogy érezhetően fel van hype-olva ez a helyszín, rengeteg durva látnivalót pakoltak ide, hogy bejárassák a látogatóközönség részére. Tematika szempontjából az eddigi North Hall-ban található autóápolási és autódekoros cégek költöztek ide teljes egészében - ez lett az új "fóliás" pavilon - továbbá a South Hall emeletéről egy az egyben átkerült ide az off-roados-truckos részleg, ami már két éve is nagyon zsúfolt volt odafent.

Igen, ez egy Rocket Bunny / Pandem Porsche 911-es

Zsúfoltság most nincs - de ez egyébként az egész SEMA Show-ra jellemző idén - helyette széles közlekedők és egymástól jól elhatárolódó standokat találunk, így a látogatók is kellemesen elférnek. A szellős elrendezésnek két oka is van: egyrészt a járvány miatt jó néhány cég mondta vissza a részvételt, másrészt pedig a szervezők sem akartak egymást taposó tömeget a vírushelyzet közepén - látogatókból pedig érzésre több van, mint valaha!

Még mi sem hisszük el: ez az elektromos Hummer EV

A szakmai standok mellett számos ritka szuper sportautó, valamint az elmaradhatatlan celebritások - és persze járműveik - fűszerezik ezt a helyszínt és jutott ide a legnagyobb építők restomodjaitól kezdve a legújabb gyári modellekig minden. Ha idén nem is, jövőre már jó eséllyel lehet ez a SEMA Show "A" pavilonja - persze a Central Hall tematikája még mindig érdekesebb, tehát fogalmazzunk inkább úgy, hogy jó kihívója lehet ez a csarnok.

Galériánkban több mint 250 képet találtok a West Hall látnivalóiról, további anyagaink - még több képpel és videóval - pedig ezen a linken gyűlnek. Még rengeteg lesz belőlük, tehát nézzetek vissza gyakran ;)

A fotókért hatalmas köszönet Lamboboy-nak!

A 370Z utódja: a vadonatúj Z-széria a Nissantól

Sung Kang (Han) vasa

Karbon Pagani Huayra

Egy igazán patika Stingray

Bugatti Divo, csak így lazán, kordonok nélkül