Nem csak az European Tuning Showdown-ra kijutott - egyelőre remekül szereplő - egyetlen hazai tunernek szurkolhatunk ezen a hétvégén, hanem a Miss Tuning szépségverseny magyar indulójának, Oczella Eszternek is!

Mint ismeretes, a Miss AMTS és a német szépségverseny együttműködése a budapesti Miss Tuning naptárfotózással indult a Tuning World Bodensee szervezőivel, mely során végre hazánk is lehetőséget kapott, hogy a világszerte ismert kiadvány háttértörténeteként választott ország legyen. A közös munka eredménye egy igazán színvonalas naptár, valamint remek barátság lett: a német szervezőcsapat azóta az aktuális szépségkirálynővel együtt az Autó, Motor és Tuning Show kiemelt vendége minden évben, a Miss AMTS győztesének fődíja pedig egyenes út a Miss Tuning húsz finalistája közé.

a Miss Tuning 2015 finalistái - idén 19-en

Idei királynőnk, Oczella Eszter így velünk utazott Bodensee-re és remekül veszi az akadályokat az immáron két napja zajló versenyen. Mindez gyakran nem egyszerű feladat, hiszen a kivétel nélkül német-osztrák lányokból álló mezőnyben ő az egyetlen külföldi versenyző. A germán anyanyelvű lányok között csak számára kell angolul is fordítani a dolgokat, amit - tavalyhoz hasonlóan - idén sem visznek túlzásba a szervezők. Eszter azonban elég talpraesett lány, nem kell félteni, a reakciókból ítélve pedig igencsak kedveli a közönség is!

A lányok egyébként teljes ellátást kapnak a verseny négy napja alatt, a szervezők pedig folyamatosan gondoskodnak róla, hogy ne unatkozzanak. A rendezvényen - a színpadi megjelenésen túl - számos fotózás és program várja őket, akár egészen az estébe nyúlóan is. A mezőny igencsak vegyes, tavaly mintha több szebb lány lett volna a döntőben. Mindez annak tükrében is furcsa, hogy több, mint 500 jelentkező közül válogatták ki a finalistákat, bele sem merünk gondolni, milyen lehetett a teljes mezőny... :)

Azt mondanunk sem kell, hogy számunkra Eszter a befutó, bármiféle szerénytelenség nélkül kijelenthetjük, hogy egy magyar versenyen ez egyértelműen lefutott meccs lenne. A tavalyi tapasztalatokat alapul véve azonban idekint nem feltétlen a mi ideáljaink a nyerők - meglátjuk, hogyan alakul, mi mindenesetre nagyon szurkolunk hazánk lányának!

A tét idén sem kicsi: Miss Tuning-ra - aki gyakorlatilag a német show nagykövete lesz egy teljes szezonra - egész évben számos érdekes program és fotózás, egy éven keresztül használható saját autó, valamint egy egzotikus út vár, ahol a 2016-ös naptárt fotózzák. Hogy ez pontosan hol lesz, valószínűleg csak vasárnap derül ki (vagy akkor sem, hiszen két éve is csak nyár elején kerestek meg minket is a szervezők), az autó viszont már biztos, hogy egy vadonatúj, fekete Nissan Juke.

Eszterre kihegyezett galériánkban a színpadi szereplésről, valamint egy napközbeni fotózásról találtok képeket, amint pedig ideje engedi, őt is elkapjuk egy röpke interjúra!

Eszter és az AMTS-en három nap alatt épített Ford Mustang

Folytatása következik!