Habár a SEMA Show-n totálisan körbefalazták magukat, Európában már sokkal többet mutatott magából napjaink egyik legtrendibb felnimárkája, a VOSSEN Wheels.

Az Essen Motor Show keretei között kiemelt helyen, az egyik legnagyobb standot pakoltak össze a Miamiban gyártásra kerülő kerekeknek. Az igényes installáció bőven elég felületet szolgáltatott a teljes termékpaletta kipakolásának, szépen egységbe szedve a különböző típusokat, a kovácsolt vonaltól a többrészes példányokig, vagy a VOSSEN-Work kollekcióig.

A már tavalyi kiállításhoz képest is jelentős nyitás nem véletlen, hiszen - mint a SEMA-n megtudtuk - gőzerővel dolgoznak a a felnik TüV-ösítésén, idén már a teljes Monoblock széria megkapja a legalitáshoz idekint elengedhetetlen papírokat.

Rengeteg komoly stand volt kint a témában, a VOSSEN viszont magasan a legvonzóbb felnis standot pakolta össze, amit láthatóan nem a kiállítás előtti napokban álmodtak meg. Jól tükrözte mindazt a fiatalos lendületet és nagypályás precizitást, amit maga a termék képvisel - még a konkurencia képviselői szerint is nehéz jelenleg népszerűbb márkát találni náluk.

Galériánkban a standról találtok képeket, valamint válogattunk még néhány komoly VOSSEN-es autót is az Essen Motor Show felhozatalából - nem kevés volt belőlük!

Ha tetszenek a felnik, könnyen be is szerezheted őket, hiszen a VOSSEN márka Magyarországon is elérhető. A hivatalos hazai importőr a szakmában több, mint 20 éves múlttal rendelkező O.CT Tuning Hungária Kft, további infókat weboldalukon, valamint facebook oldalukon találsz!