"FuguZ" névre hallgat a sztár és a Greddy Racing közös projektje

Sung Kang - vagy ahogyan a Fast & Furious mozikból ismerhetjük: Han Soul-Oh - igazán hitelesen játssza a filmekben rászabott szerepet. Paul Walkerhez hasonlóan Ő is igen szép autóparkkal rendelkezik és akkor sem ijed meg, ha a csavarkulcs után kell nyúlni.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legfrissebben elkészült büszkesége - mellyel együtt személyesen is a jelenleg zajló SEMA Show egyik díszvendége - garantáltan bármely jóérzésű tuner szívét megdobogtatja. A "FuguZ" névre hallgató projekt egy 1973-as évjáratú Datsun 240Z-t (Nissan S30) takar, melyet a Greddy Racing kaliforniai csapatával közösen újított fel és épített át, ráadásul nem középiskolás fokon.

A Datsun az egyik legújabb Rocket Bunny szettet kapta

A veterán sportautó Kei Miura mester típushoz gyártott widebody szettjét kapta, mely az egyik legfrissebb Rocket Bunny készlet a Greddy kínálatában. Felnik terén minderre Volk Racing TE37-es garnitúra, odabent pedig versenyautósra vett puritán utastér rímel, bukóketreccel, sportülésekkel és Takata versenyövekkel megtoldva.

Persze az erőforrás sem maradt változatlanul: Kang egy igen népszerű motorcserét hajtott végre. A gyári hathengeres, 151 lóerős blokk helyére a Nissan Skyline GT-R turbótlanított RB26DE aggregátja került, a Greddy által 276 lóerősre felhúzva, gyönyörű clean motortér kíséretében. A futómű pedig szintén a Greddy terméke.

A gyári blokk helyére egy, a Greddy által megpiszkált RB26DE erőforrás került

A Datsun főhelyre, a SEMA középső csarnokának forgalmas átjárójába került, aki pedig elég szerencsés, időközönként magát a színészt is elcsípheti az autója mellett. Kang egyébként a való életben is pont olyan, mint a filmben: teljesen laza, jó fej, szívesen elbeszélget bárkivel az érdeklődők közül.

Sung Kang "Han" a SEMA Show-n