Legutóbb a 2016-os Cadillac CTS-V 1.000 lóerős Hennessey pakettjéről számoltunk be, most pedig itt a texasiak Dodge Charger Hellcat-hez készült teljesítménycsomagja.

707 lóerős 6.2 literes V8-as turbófeltöltős motorjával a Dodge Charger SRT Hellcat a világ leggyorsabb szedánja, amely 330 km/h-s végsebességre képes.

A szokásos Hennessey-féle, "lóerőből sosem elég" mottó alapján készülő HPE800 elnevezésű tuningpakett azonban még tovább fokozza ezt a teljesítményt. Ez az erőkúra egyébként elérhető a Dodge Challenger SRT Hellcat-hez is, ami ugyanezzel a hajtáslánccal rémisztgeti az útjába kerülő jámbor közlekedőket.

A HPE800 csomag többek között áthangolt motorvezérlő elektronikát, nagyobb légáteresztő-képességű sportlégszűrőt és egyedi gyártású fojtószelepházat tartalmaz,  melynek köszönhetően az erőforrás 6200-as percenkénti fordulaton 805 lóerőt ad le.

A teljesítménynövelésen túl a texasiak Hennessey-logót hímeztek a fejtámlákba, szériaszámmal ellátott Henessey és HPE800 jelvénnyel díszítették a műszerfalat és a motorburkolatot.