A teljesítményőrült Hennessey Performance a Cadillac CTS-V csúcsra járatása után legutóbb a 2016-os Ford Mustang Shelby GT350-est vette kezelésbe. A 100 darabos limitált szériás pakett mindegyike egyedi sorozatszámot kap.

A texasi izomtunerek 4,5 centis leömlőkkel és nagy áteresztőképességű katalizátorral ellátott, rozsdamentes acélból készült kipufogórendszert szereltek a Mustangba, ezen kívül áthangolták a kocsi futóművét és megpiszkálták a motorvezérlést is, melynek köszönhetően az 5.2 literes V8-as "Voodoo" erőforrás teljesítménye 526 lóerőről és 582 Nm-ről 575 lóerőre és 693 Nm-re nőtt.

Ezen kívül a Hennessey a gyárilag betöltött olajat és olajszűrőt is lecseréli Pennzoil termékekre, valamint Shell V-Power Nitro+ 93-as oktánszámú üzemanyaggal tankolja fel a Ford bestiáját.

Ami a külcsínt illeti, az amcsik nem estek túlzásokba. Mindössze "Powered by Hennessey" jelvényt biggyesztettek az autó farára, és a szőnyegekre, valamint John Hennessey által szignózott, egyedi sorozatszámmal ellátott HPE575 plakettet ragasztottak a kocsi műszerfalára.

A beszereléssel együtt 6.950 dollárt (kb. 2 millió forint) kóstáló HPE575 csomag három éves vagy 36 ezer mérföldes garanciát és egy előtte-utána teljesítménygrafikont is magában foglal.