Street Tuning Club Hungary

Itt az ideje, hogy bemutatkozzon itt a GANG HÍREKBEN az AMTS-re nevezők újabb csapata, a Street Tuning Club Hungary. Nem fiatal a klub, a lelkesültség viszont nem csökken, annak ellenére, hogy formálódtak oda-vissza. A csapat arca-szóvivője, Anett jó részletes leírást adott magukról (ami azért is érdekes, mert aki még nem csinált klubot, az innen is tanuhat, milyen kátyúkba lehet futni), ím olvassátok:
"Közösségünk 2006-ban alakult, Streettuning Club Hungary néven, azzal a céllal, hogy összegyűjtse mindazokat, akik az autók iránt érdeklődnek. Ezekben a kezdeti időkben tagjaink létszáma három számjegyre hágott, ám ennek hamarosan rovására ment a szervezői tevékenység és a közösségi élet ellaposodott. Számos rendezvényünk és az azokkal adódó teendők az évek során a közösségi hangulat fenntartásának nehézségeit hozták magukkal.

Street Tuning Club Hungary
És akkor jött a tavalyi év, 2014. Ez az újrakezdés éve volt: a szétaprózódó közösséget azonban  új néven, Street Tuning Club Hungaryként újbóli életre hívtuk, elszakítván a marketingért felelős WorkShoptól, kizárólag a rendezvényszervezésre és közösségi tevékenységekre koncentrálva. Úgy gondoltam, az az ideális, ha a név megmarad, hiszen ez az, amitől a Street Tuning, Street Tuninggá válik, ettől vagyunk mi önmagunk és nem más névre keresztelt közösség. Azonban meglehetősen értelmetlenül hangzott a ?streettuning?, mint olyan, így az eredeti név egy szóközzel gyarapodván változott Street Tuning Club Hungary-re. A klub ekkor új, ideiglenes arculatot kapott, logót az elnevezéshez és már az első hetekben 10-20 újabb csatlakozó tagot.
2014 júniusában egyesültünk a Teamstar névre keresztelt baráti társasággal, akiknek érdeklődési körébe inkább a közösségcentrikusság tartozik, a barátokkal átélt közös élmények, a csekély távolságok által lehetővé tett mindennapos bandázások, mintsem kizárólag az autóépítés. Társaságuk önálló név alatt továbbra is létezik, ám munkásságunk azóta is szorosan összefügg, lévén egyedi megjelenésű autóikkal a mi közösségünket tisztelik.Napjainkban is számos nagyszabású találkozó, valamint sikeres rendezvény fűződik nevünkhöz.

Street Tuning Club Hungary
Autóink neves magazinok oldalain jelennek meg, külföldi autós showkon szerepelnek, naptárak oldalain tűnnek fel és mindemellett rendszeresen tartunk kisebb, zártkörű csapatépítő programokat is, melyekről folyamatos beszámolókat vezetünk weblapunkon. Célunk, hogy olyan összetartó csapatot alkossunk, melyben szoros együttműködésben tudnak dolgozni
a klubtagok és mindenkinek akad lehetősége az egyéni megnyilvánulásokra is a közösségi élet mellett.
Épp ezért a klubhoz való csatlakozás meghíváshoz kötött, ezen felül pedig évente egyszer lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy felvételi útján megpályázzák a jelentkezést, melyben azonban nem csak az igényes megjelenésű autó a meghatározó, sokkal inkább, hogy az adott jelentkező mennyire fogadja el nézeteinket, illetve mennyire társ benne.
"