A DOTZ, habár újra nem találta fel a könnyűfém felniket, új designjának üzenete azért elég világos volt: „elverni mindenki mást”. A Misano esetében már a fejlesztési szakaszban nyilvánvalóvá vált, hogy egy valóban egyedülálló termék megszületésének lehetünk szemtanúi. A DOTZ pedig extra adag technika, energia és szakértelem bevetésével hozta ki a maximumot az új garnitúrából.

A neve mindent elárul

Minden tudás egyetlen könnyűfém felniben - ez a DOTZ Misano Grey. A névválasztás sem véletlen, hiszen a „Misano World Circuit Marco Simoncelli”-re utal: az olasz versenypálya egyet jelent a Moto GP, a Superbike és a DTM fogalmával - azaz mindennel, amitől az egyszeri motorsport-rajongó pulzusa szaporábbá válik.

A design - remekmű a javából

A DOTZ projektautójához, a DD2.JZ.hez készült koncepcióváltozatból egy teljesen új designnal ellátott keréktárcsa készült. A front síkjából kiemelkedő küllők különösen agresszív és éles megjelenést biztosítanak a felninek. A Misano Grey lelke az a konkáv kialakítás, amely a mögötte rejlő technikai szakértelemnek köszönhetően tökéletesen hozza a DOTZ felnijeire jellemző „maximális teljesítményt”, az extra keskeny küllőpárok pedig egyfajta különös finomságot adnak az összképnek.

A nagy terhelhetőségnek és a VTA tanúsítványnak köszönhetően a DOTZ Misano számos autómodell stílusos dísze lehet. Lehet kicsi, vagy nagy, klasszikus, vagy új, az Audi A3-tól az A5-ig és az egyes BMW-től az 5-ösig bármi, a DOTZ Misano Grey sokoldalúbb, mint bármi más.

Méretek és adatok: DOTZ Misano Grey

  • Méretek: 7,5x17, 8x18, 8x19, 8,5x19, 9,5x19, 8,5x20, 9,5x20 hüvelyk
  • Kivitel: fegyverszürke
  • Szerkezet: öntött, egyrészes, 5 lyukú rögzítés
  • Terhelés: 740 kg-ig
  • TPMS: 100%
  • VTA: az autómodellek széles köréhez
  • Garancia: 3 év
     

Mit érdemes tudni az Alcar-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza.  forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az Alcar Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.