Nem feltétlenül kell az autót körbe spoilerezni és a porig ültetni, hogy igazán feltünő jelenséggé változzon. Egy másik biztos módszer, ha fogunk egy BMW 650i-t, majd csillogó-villogó applikációk helyett egy "egyszerű" matt fekete színt kap. A hatás biztos nem marad el.

Ha költséghatékonyak szeretnénk maradni, akkor érdemes fóliát használni (ahogy a korábbi karosszéria fóliázásról szóló cikkünkben olvashattátok), azonban a kanadai SR Auto Group inkább a teljes újrafestés mellett voksolt.

A matt projekt a "Shadow Walker" fantázianevet kapta az alkotóktól, köszönhetően a rejtőzködő, sötét színének. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy az utakon nem kis feltűnést fog kelteni ez a forma- és színkombináció.

A 650-es agresszív és egyedi megjelenését ha valamivel még lehet fokozni, akkor azok a fekete, 20 colos MHT Niche luxusfelnik.

Azt nem közölték, hogy a BMW motorházteteje mit rejt, illetve utasterében milyen módosításokat hajtottak végre, ez esetben azonban jó eséllyel a szolidan megbolondított külcsín magában jelenti a pluszt.

Lehet ezt így is!