A brutális teljesítménynövelés texasi nagykövete, a Hennessey Performance 2012-ben 1200 lovat zsúfolt a Cadillac CTS-V motorterébe, ezzel megalkotva a világ leggyorsabb négyüléses autóját. Az amcsi őrültek most háromféle tuningcsomagot tettek elérhetővé a 2016-os CTS-V-hez. Mindhárom pakett gyengébb a fent említett bestiánál, de természetesen mindegyik elképesztő erőt képvisel.

A legfrissebb Cadillac CTS-V a Chevrolet Corvette Z06-tól kapta a motorját. Ez a 6.2 literes turbós v8-as erőforrás alapból 640 lóerő leadására képes. A Hennessey belépőszintű HPE750 elnevezésű csomagja a hajtáslánc alap teljesítményét 6300 fordulatnál leadott 750 lóerőre növeli a nagyobb áteresztőképességű szívórendszernek, az átalakított katalizátornak, az új leömlőknek és az áthangolt motorvezérlésnek köszönhetően.

A HPE800 pakett a fenti átalakításokon túl egyedi főtengelyt, új hengerfejeket és továbbfejlesztett intercooler-t tartalmaz és 6500-as fordulatnál jelentkező 800 lóerőt biztosít. Ahogy a neve is mutatja, a legmagasabb szintű HPE1000-kit 1000 lóerőt ad le 6300-as percenkénti fordulatnál. Ezt az elképesztő teljesítményt egy 2.9 literes turbófeltöltővel, átalakított üzemanyag-befecskendezéssel és még tovább húzott motorvezérléssel érik el.

A jenkik nem csak a CTS-V motorját járatták csúcsra, komplett widebody-kitet és különböző kovácsolt könnyűfémfelniket is kínálnak a bestiához. A karosszériacsomag  kiszélesített sárvédőíveket, küszöbtoldatokat, karbon első koptatót, diffúzort és spoilert is tartalmaz.