A soproni Volkswagen klub két tagjával legelőször egy Autó-Motor/OKtuning fotózáson találkoztunk. A barna Caddy volt, átépítve, átgyúrva. Utána az AMTS-en kíváncsian vártam mit tolnak ki a pavilon padlójára, és mit mondjak: tetszett amit láttam. Meg a stand hangulata is, világ a világban. Így várom is, hogy mit hoznak a fiúk. De hogy nektek is legyen sejtésetek, arról is, hogy kik ezek a mókák a hűség városából, olvassátok el Dávid írását, amit ide szánt nekünk a GANG HÍREKBE:Bocsánat: Porsche

"Klubunkat 2006-ban állapítottuk. A cél volt, hogy a fiatal soproni Volkswageneseket összehozzuk, együtt járjunk rendezvényekre stb. Már az első évben rengetegen csatlakoztak hozzánk. Közel 100-an. Sajnos hamar kiderült, hogy a legtöbb ember csak egy matrica erejéig csatlakozott a klubhoz, és a klub életben valamint az autóépítésben nem akartak részt venni. Ezért alkottunk szabályokat. Azóta közel 9 év telt el és jelenleg 23 regisztrált klubtagunk van, akik komolyabban veszik a Volkswagen konszern iránti érdeklődést.

Klubunk két vezetője: Nyul István a klub elnöke és Oláh Dávid alelnök. Rendszeresen részt veszünk különféle rendezvényeken főként külföldön. Itthon szinte csak az AMTS-en láthatóak az autóink. 2009 óta rendszeres kiállítói vagyunk a rendezvénynek. 10-15 autót állítunk ki évről évre az "A" pavilonban . Minden évben vannak közte új autók is, és szinte az összes autó módosul évről évre a rendezvényig.

Idén is hasonló mennyiségű autóval készülünk. 2014 október óta készülnek az autók és márciusig elkészülnek. Sok autó új színt kap, teljes átfóliázással. Mivel klubunk 2 vezetője 2010-ben megnyitotta saját autófóliázós cégét, a WrapSide-ot. Idén kerül először bemutatásra ennek a vállalkozásnak az új demo autója, egy Porsche Cayman S, aminek a végleges kinézete a show-n fog debütálni. Egyedi színű fóliát kap. Külön futóművet gyártanak hozzá és a felnik is egyedileg erre az autóra készülnek Amerikában.

Persze a többi autóról sem feledkezünk meg, azok is különlegesek lesznek. Idén is bemutatjuk a mi verziónkat a Volkswagen Golf 5 GTI-ről, az EOS-ról, Polo 9N-ről, új Scirocco-ról. Idén 2 db klasszikus Golf 1-et is bemutatunk, és lesznek még meglepetések. Szóval érdemes lesz idén is felkeresni a VW Club Sopron standját az A pavilonban."

Porsche Sopronból