A prémium kategóriás gépjárművekhez készített extravagáns kiegészítőiről híres Mansory a Mercedes egyik legfrissebb üdvöskéjéhez, az új S63 AMG-hez jelentett be komplett csomagot.

A német cég alkotásai optikai tuning szempontjából jellemzően két nagy részre bonthatók az eddig látottak szerint: a nagyobbik csoportot a giccs határáig eltúlzott – de kétségkívül nem mindennapi – építések, a kisebbet pedig a meglepően szolid, a mai trendeknek inkább megfelelő szettek adják. Az S63-hoz készített, egyelőre láthatóan virtuál tuning alapon létező elképzelés talán az első, ami valahol a középúton foglal helyet.

A szokás szerint kizárólag karbonból összerakott bodykit több pontján hajlik inkább az extrémitás irányába, a jókora hátsó szárnyat leszámítva azonban simán el lehetne képzelni bármely sportautón gyárilag is. Kiegészítőkből pedig bőven: koptatóval és ledfényszórókkal megspékelt, nagy beömlős első szoknya, szellőzőkkel tagolt küszöbök és sárvédők, diffúzorozott és kiömlőzött hátsó lökhárító, karbon motorháztető és tükörborítások, valamint egy leheletfinom spoiler a hátsó ablak felett.

A Mansory az 5.5 literes, ikerturbós V8-ast sem hagyja érintetlenül, 720-tól egészen 1.000 lóerőig négy lépcsőben kínál opciót a motortuningra. Az extra stabilitásról az elektronikusan állítható levegős futómű gondoskodik, mely 30 mm-el engedi közelebb a kasztnit a kerkekehez. Ez utóbbiak is újak: a saját gyártmányú, 22 colos sokküllős garnitúra megjelenésében is ad egy karaktert a gépnek, a peres (255/30 elől, 295/25 hátul) Vredestein abroncsokkal pedig kifejezetten előnyösen mutat.

Az utasteret kifejezetten a típushoz gyártott alupedálokkal és sportkormánnyal, valamint a végtelenségig kombinálható kárpit- és bőrkombóval teszik egyedivé. További kiegészítésként logózott szőnyegek, ledezett küszöblécek, valamit többféle választható műszerfalberakás közül választhatnak a Mansory ügyfelei.