Még júliusban esett szó az Alfa Romeo remekbe szabott sportautójáról, a 4C-ről, melyet a Pogea Racing mérgesített fel AMG GT-gyilkos fenevaddá. Most itt egy hozzá passzoló optika is.

Persze a motortuning nem feltétele a Zender vadonatúj bodykitjének felszereléséhez, de erősen ajánlott, hiszen utána inkább jut eszünkbe egy ágaskodó paripa a gépről, mint a Cuore Sportivo.

A szakmában a legősibb faragók közé tartozó olasz cég ugyanis nem szégyellte még szélesebbre venni a kasztni karakterét. A Ferrari 488 GTB-re hajazó új első lökhárító, a rászerelt F1-style spoilerek, valamint a fékeket hűtő karbon légbevezető elemek csak a kezdet, a hasonló funkciókkal felruházott küszöbök már igencsak markánsan hozzák a legnagyobb olasz szuper sportautókat megszégyenítő megjelenést.

Hátul, a jelzésértékű hátsó szárny mellett ízléses diffúzoros toldat fogja közre a gyári kerek helyet ötszögletű kipufogóvégeket, a tető, a fényszóróházak, valamint a tükrök pedig karbon bevonatot, utóbbiak olasz zászlós díszítést is kaptak.

A gyárilag kissé spártai utasteret a karbon és Alcantara berakások mellett kompletten fekete bőrbe csomagolták Zenderék, melyhez a kasztni színében választott vörös varrások adják a kontrasztot.