A japán autók széles skálájára body kiteket gyártó DAMD elképesztő ötletének hála jövőre valószínűleg a mélybe zuhan a Defenderek és a Mercedes G-classok eladási mutatója.

Ezentúl ugyanis elég lesz egy Suzuky Jimny-t vásárolni ahhoz, hogy a fenti modellek valamelyikét, ha kisebb változatban ugyan, de birtokolhassuk. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kis japán terepjáróra illeszteni a lökhárítókból, hűtőrácsból, motorháztetőből, kerékívekből és fellépőkből álló body kitet és máris kész a pocok-merci. Az 1.5 literes, 100 lovas benzinmotor cseréje sajnos nem tartozik bele a szolgáltatásokba, szóval a pirosnál azért továbbra sem lesz érdemes arcoskodni.

A G-class kitet "Little G"-re, a Defenderét pedig "Little D"-re keresztelték el. Ez utóbbi egy cseppet áthallásos, ami nem lepne meg, ha pár vásárlót eltántorítana a beruházástól, arról nem is beszélve, hogy ez a felirat szép nagy betűkkel domborodik majd az autó motorháztetején. Viszont ha eltekintünk a nem túl szerencsés elnevezéstől, valóban szép munkákról van szó. Az esetleges belső átalakításokról, csak úgy, mint az árról még semmit nem közöltek, minden kiderül 2019-ben.