Újabb amerikai agyrém borzolja a kedélyeket, ugyanis nem elég, hogy környezetbarát, de sok benzinest letaszít a trónról a teljesítményével! Ez az E85-el itatott Switzer Performance Nissan GT-R E900.

Az elődöt Godzillának nevezték el a Switzernél, de eme környezetbarát szörnyetegre már nem tudtak jobb jelzőt találni. Az E900 az előző verzió tovább fejlesztett, úgymond, etanolosított verziója. A csomag a P800 alkatrészein felül nagyobb injektorokat, másik üzemanyag adagoló rendszert, és pontosabban kapcsolható sebességváltót tartalmaz. A váltó átalakítását a Switzer nem bízta a véletlenre, a Dodson Motorsport embereit hívta segítségül, hogy a 900 lóerős teljesítményt gond nélkül tudja továbbítani a kerekek felé, de mégse kelljen komplett váltóművet cserélni. A teljesítménynövelésnek köszönhetően az E85-ös GT-R 100 km/órás tempóról 210-re 6 másodperc alatt gyorsul.

Az E900-as külsőre sem maradt gyári, egy teljes Amuse karbonszálas karosszéria készlettel bolondították meg az összképet, és erre még rátettek egy lapáttal a 20 colos BBS kerekekkel – melyek 2,5 centivel szélesebbek a gyári görgőknél - és a 3 féle módon állítható futóművel.