Legutóbb a Macan-hoz készített pakettjét mutattuk be a Porsche-tuner TechArt csapatának, most pedig itt a 2015-ös Cayenne-hez készült Magnum elnevezésű csomag. A német műhely 2004 óta 1200 Cayenne-t alakított át a Magnum-pakettel, a jelenlegi modell azonban kétség kívül az eddigi leglátványosabb.

A legfrissebb Magnum Cayenne megnövelt légbeömlőkkel, LED-es nappali menetfénnyel, új ködlámpákkal és fekete rácsozattal ellátott első lökhárítót kapott, de új a hátsó lökős is, amelybe agresszív diffúzort integráltak.

A fentieken túl a germánok kiszélesítették a kerékjárati íveket, a küszöböket, valamint masszív légterelőkkel látták el a kocsi csomagtérajtaját, az összképet pedig gyönyörű 10 küllős, vörös karimájú, feketére fényezett felnikkel tették teljessé.

Ami a teljesítményt illeti, a TechArt három különböző erőkúrát kínál a Magnumhoz. Ebből egy a Cayenne S Diesel-hez, kettő pedig a Cayenee Turbo-hoz elérhető. A gázolajos erőforrás plusz 35 lóerőt kaphat, a belépő szintű Cayenne Turbo program 80 extra lóerőt biztosít, míg a durva kraftnövelés további 180 lovat telepít a motortérbe.

Ha pedig már Tom Selleck, azaz ismertebb nevén Magnum szóba került, a legendás sorozatban egy Ferrari 288-ast hajtott. Nézd meg, napjainkban mit vinne versenypályára!