Lada 4x4 Urban

A LADA Hungary megmutatta, hogy konkrétan milyen autókat várhat majd a magyar piac. Lesz itt Granta, Kalina és 4x4, mindhárom típusból több modell is. Izgalmas és sok szempontból kielégítő a termékkínálat, családi, sport, cross, kombi és munkagép is szerepel a repertoárban. Megbízható LADA motorok, tartósság és kiváló ár - ezt kínálja majd induláskor az importőr. A nyitás az óriási érdeklődés miatt vélhetően következő évre csúszik, viszont akkor már országos lefedettséggel.

Budapest, 2015. szeptember 11. - Gőzerővel zajlanak az előkészületek a LADA Hungary háza táján. Épül a szalon, kezelik az érdeklődőket, zajlik a hálózat kiépítése és ami ma a legfontosabb, megmutatták élőben is, milyen autókat várhatunk majd az induláskor.

LADA Granta

Alapvetően három típusban dübörög majd az 1.6-os benzines, saját fejlesztésű LADA motor: Kalina, Granta és 4x4 érkezik. Grantából a Sedan 4 ajtós, valamint facelift-elt 5 ajtós csapott hátú Liftback változat, Kalinából rendelhetünk Cross, Sport, Combi és Hatchback verziót, a 4x4 pedig a hagyományos, már bizonyított Classic konstrukció mellé hozza az Urban változatot is, ami nagyobb kényelmi faktort és pofásabb külső elemeket ígér. Széles a repertoár, mindenki találhat autót a saját szájíze szerint.

Hatalmas az érdeklődés, melyet várhatóan egyetlen budapesti szalon nem fog tudni kielégíteni. Ezért hosszas mérlegelés után a LADA Hungary az országos hálózat kiépítése mellett döntött. Így várhatóan jövő év elején nyitnak majd a LADA szalonok, de akkor országszerte.

LADA Kalina Sport

"Tudtuk, hogy nagy lesz a visszhangja a LADA visszatérésének, de ekkora érdeklődésre legmerészebb álmainkban sem számítottunk. Nagyon örülünk a régi és új LADA rajongóknak és szeretnénk őket a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy már az elején országos hálózattal indulunk." - fűzte hozzá Markó Zoltán a LADA Hungary projektigazgatója.