Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Egyetlen tömény éjszaka, a legdurvább tuning verdák és a legdögösebb csajok között: dióhéjban ezt nyújtja a Hot Import Nights rendezvénysorozat, mely az Egyesült Államok egyik legnevesebb autós vándorcirkusza. Kint élő szerencsés barátaink pedig egy jókora galériával örvendeztettek meg bennünket a legutóbbi eseményről!

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A Hot Import Nights (vagy röviden: HIN) egyszeri eseménynek indult Kaliforniában évekkel ezelőtt, viszont a népszerűségének hála, azóta már kétheti rendszerességgel, az év során több nagyvárosban rendezik meg a jeles eseményt. Ahogy neve is mutatja, a HIN elsősorban az import autók, azon belül is leginkább a neves japán gyártók, és tuning cégek kultuszára épül. Persze nem kizárólagosan: a JDM üdvöskéi mellett a német autóktól kezdődően egészen a hazai izomautókig minden megtalálható a rendezvényeken.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A rendezvények speciális ízét a köré létrehozott atmoszféra adja: a HIN minden esetben csupán egyetlen forró éjszakán keresztül fogadja a látogatóit, a helyszín pedig kifejezetten az éjszakai klubok hangulatát idézi. Az alapvetően sötét helyiségeket diszkólámpák, lézerek és neonok világítják be, miközben elektronikus tánczene, vagy trance dallamok szólnak aláfestésül, a legnevesebb DJ-k előadásában. Mellettük elmaradhatatlanul a showhoz tartoznak a híres hip-hop és rap előadók is, akik folyamatos előadásokkal szórakoztatják a nagyérdeműt.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!Az autókon kívül egy még nagyobb vonzóerővel is bírnak az import éjszakák: ezek pedig a HIN-es csajok. A rendezvénysorozat által alkalmazott hostessek, táncosok, előadók, valamint a résztvevő cégek lányai szinte kivétel nélkül válogatott modellek, a szervezők és a kiállítók pedig kínosan ügyelnek arra, hogy a felhozatal ezen a téren is minimum a plafont súrolja. A rendezvény hangulatához illően, dögösebbnél-dögösebb ruhákban, valamint táncos előadások, divatbemutatók és többféle műsor keretei között is csorgathatjuk a nyálunkat a fehérnépre.

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!A rendezvény, a kiállítás és a show mellett fesztivál is egyben: kicsivel magasabb belépő megfizetése mellett – minőségi ellenőrzés után – bárki beviheti kiállítani saját vasát is a rendezvényre, kicsit bandázni a többiekkel és persze feszíteni a csajok előtt. A HIN tehát nem más, mint egy nagydózisú férfinép elleni izgatás, és persze hatalmas buli, pont abban a feelingben, amit mi innen max. a Fast and the Furious filmekben láthatunk...

Mindennek tükrében, meszemenő konzekvenciák, és örök igazságokat tartalmazó végszó helyett, szimplán csak nagy köszönet a képekért kint élő barátainknak, Gyurinak és Lacinak!

Folytatása következik!