A Renntech után a Mansory is elkészítette saját Mercedes AMG GT S pakettjét. Ahogy Európa egyik legexkluzívabb tuningműhelyétől megszokhattuk, a végeredmény ezúttal is lehengerlő lett.

A Mansory mindig tartogat valami szokatlant a tarsolyában, nincs ez másképp legutóbbi, GT S csomagjuk esetében sem. Az aerodinamikai pakett új, átalakított légbeömlőkkel ellátott első és hátsó lökhárítót, extrém diffúzort, módosított hátsó légterelő szárnyat, küszöbtoldatokat és brutális sárvédőív-kövérítéseket tartalmaz. Utóbbiak egyébként 25 (!!!) centiméterrel szélesítették ki a kocsit, ennek okán a nyomtávot is meg kellett növelni.

Az új bodykit elemek nagy részben vörös, selyemfényű lakkal bevont szénszálas műanyagból készültek és remek kontrasztot alkotnak a matt szürkére fújt kasztnival. A bodykit mellet a germán luxustunerek saját, Spyder névre hallgató 21 colos felnijeit is felszerelte a GT S-re, opcióként pedig állítható rugóstagokra cseréli a gyári futóműalkatrészeket, így a kocsi hasmagasságát igény szerint lehet módosítani.

A Mansory nem csak a kasztnit alakította át, de jócskán felpimpelte a kocsi utasterét is. A külső karosszériaelemek vörös karbon betétei a középkonzolon, a kormányon, az üléseken és az ajtópaneleken is visszaköszönnek. Az ülések, a műszerfal és a kifejezetten ehhez a modellhez tervezett kormány vörös és fekete, fehér betétekkel díszített bőrborítást kaptak, de újak az alumínium pedálok is.

Az utóbbi időben a németek nem csak optikai, hanem teljesítménytuninggal is foglalkoznak és a Mercedes GT S motorterébe is belenyúltak. A megnövelt turbófeltöltőnek, a rozsdamentes acélból készült sportkipufogónak, a sportlégszűrőnek és a motorvezérlés áthangolásának köszönhetően a stuttgarti kétüléses rakéta 730 lóerő leadására lett képes, ami 3,4 másodperces százas sprintet és 330 km/h-s végsebességet tesz lehetővé.