Az idei Tokiói Autószalonon debütált a képeken látható nem mindennapi Lamborghini Aventador, amely az Aimgain GT műhelyéből gurult ki. A luxuskategória modelljeit porig ültető japán tuningcég eddig nem igazán volt híres, ám ez nem sokáig lesz így.

A képek tanúsága szerint az olasz fenevad olyannyira meg van rogyasztva, hogy a kasztnit és az alvázat csak néhány centiméter választja el a talajtól, melynek köszönhetően csak tükörsima aszfalton lehet vele csapatni. A Hungária körút például valószínűleg az első méter után szanaszét forgácsolná a kocsit..

Az ázsiai tunerek az extrém ültetésen túl új, nagyobb légbeömlőkkel és koptatóval ellátott első lökhárítót, légterelővel megtoldott küszöbtoldatokat és egy vadonatúj masszív diffúzorral megfejelt hátsó lökőst szereltek az Aventador-ra. A fenti alkatrészek mindegyike természetesen szénszálas műanyagból készült.

Az összképet a középre helyezett rombusz alakú dupla kipufogóvég és a brutális méretű, fenyegető karbon hátsó szárny, valamint a 20 küllős szegecselt fekete-fehér fényezésű alufelnik teszik teljessé.