Az immáron két éve általános sikerszériájukat élő Liberty Walk optikák divatja nem, hogy nem múlik, de egyre több típushoz jelennek meg a japán cég szélesítőszettjei - vagy éppen azok másolatai.

A legérdekesebb persze, amikor valamely nagy értékű, exkluzív géphez jön ki új csomag. Tavaly a Lamborghini Huracán volt a sláger, a mostani hír viszont még a 2014-es nagy durranással, a Lamborghini Aventadorra készült paketthez hasonlítható. Az alap ugyanis egy hasonlóan értékes szuper sportautó, a McLaren 650S!

A láthatóan egyelőre csak virtuál tuning formájában létező szett 34.000 - 42.000 dollár (9,5 - 12 millió HUF) között lesz beszerezhető, attól függően, hogy üvegszálas, vagy karbonszállal megerősített műanyagból készül, illetve a jókora hátsó (karbon) szárnyat kérjük-e hozzá. A csomag egyébként mondhatni a szokásos elemeket tartalmazza: egyedi első és diffúzoros hátsó lökhárítót, küszöböket, valamint a brutálmód széles, szegecselt sárvédőket találjuk benne.

Mindezt levegős futóművel és slick gumikkal szerelt, mély peremes felnikkel kombinálva ezúttal is lehengerlő végeredményben áll össze. Az LB McLaren debütálását minden bizonnyal ez alkalommal is a SEMA Show-ra időzítik, alig várjuk, hogy élőben is megtapogathassuk a gépet.

Tavaly az elsők között látogattuk meg kint a standjukat, felejthetetlen élmény volt!