Az 2015-ös SEMA Show-n mutatkozott be a Misha Designs widebody csomagja a Ferrari 458-hoz, most pedig egy remek fotósorozat is napvilágot látott a bestiáról CarNinja jóvoltából.

A kaliforniai kasztniszabó bodykitje első lökhárító-betétet és koptatót, méretes légterelő-uszonnyal ellátott küszöbtoldatokat, valamint átalakított, brutális diffúzorral kiegészített hátsó lökőst tartalmaz. Az új alkatrészek mindegyike szénszálas műanyagból készült.

A fentieken túl a 458-as Ferrari masszív sárvédőív-szélesítést és hatalmas hátsó légterelő szárnyat is kapott. A Los Angeles-i műhely a Savini Forged Step Lip kovácsolt, feketeküllős, sárga karimájú görgőit szerelte az olasz telivérre, amelyeken a Toyo Proxes abroncsai feszülnek. Végső simításként a kocsi karosszériáját az APA Wrap matt vörös fóliájával borították be.

A Misha Designs állítása szerint a SEMA Show-n debütáló fenevad akkora tetszést aratott, hogy a limitált, 20 darabból bodykit fele már gazdára is talált. A tervek szerint hamarosan hasonlóan látványos pakettel rukkolnak majd elő a Ferrari 488-hoz is.