Az Ares Design elnevezésű tuningcéget a Lotus korábbi vezérigazgatója Dany Bahar alapította. Az olasz műhely olyan luxusmárkák átalakításával foglalkozik, mint a Bentley, az Aston Martin vagy a Lamborghini. Ares-ék legutóbb márciusban jelentkeztek egy remek Range Rover pakettel, most pedig itt az agresszív Rolls-Royce Wraith-tuningjuk.

A brit luxusbatár optikai csomagja megnövelt első légbeömlőket, új hűtőrácsot, első koptatót, LED-es nappali menetfényt, küszöbtoldatokat, új hátsó lökhárítót, egyedi rajzolatú hátsó lámpákat, 22 és 23 colos egyedi felniket és egy gonosz diffúzort tartalmaz.

Az olaszok elég bátrak voltak hozzá, hogy hozzányúljanak a Wraith kifinomult utasteréhez is. A teljes kabin új, kéttónusú, fehér cérnával varrott bőrborítást kapott, az eredeti kormánykereket pedig egy alul és felül egyaránt lapított darabra cserélték.

A Wraith orrában duruzsoló V12-es ikerturbós blokk motorvezérlő elektronikáját is újraprogramozták, melynek köszönhetően a kocsi 632 helyett 700 lóerővel gazdálkodik, így a kocsi kevesebb, mint 4 másodperc alatt képes százra gyorsulni.