Ha valaki szeretné felpaprikázni vadonatúj Q7-es Audi-ját, a német modellek átalakítására szakosodott JE Design látványos csomagja jó megoldás lehet, amely nem csak a karosszéria kiszélesítését és egyedi felniket, de teljesítménynövelést is magában foglal.

A német tunerek aero-pakettje átrajzolt első lökőst, komoly matt szürke sárvédőív-kövérítéseket, küszöbtoldatokat, hátsó lökhárítóbetéteket, valamint a tetőre illetve a csomagtérajtó derekára erősített légterelőket tartalmaz.

Az optikai csomaghoz egyaránt elérhető az AMG kivezetésekre hajazó szögletes vagy, ovális kipufogóvég, amelyet a germán szakik az S-Line és az SQ7 kivitelekre is gond nélkül felszerelnek. A JE Design ugyanakkor biztosította a jövőbeni megrendelőket affelől, hogy a bodykit nem akadályozza a gyári vonóhorog használatát. A paketthez egyébként választható 22 colos JE Design alufelni is, ami még egyedibbé teszi az ingolstadti luxusbatár megjelenését.

Hogy ne csak az autó külseje legyen agresszív, a német műhely erőkúrát is készített a 2017-es Audi SQ7 motorjaihoz, melynek köszönhetően a V8-as, három turbóval megtámogatott TDi aggregát 522 lóerő leadására lett képes, míg a 3.0 literes V6-os benzines hajtáslánc 326 lóerőt teljesít.