A Mercedes AMG GT S alapesetben sem mondható lomhának, sőt, az egyik legkomolyabb gyári kivitelű luxusrakéta. No de mi a helyzet, ha a tehetős tulajdonos ennél is többre vágyik? A Renntech tudja a választ.

A floridai székhelyű, elsősorban Mercedes-ek átalakítására szakosodott műhely brutális tuningcsomaggal rukkolt elő a stuttgarti fenevadhoz. Az amcsik átprogramozták a motorvezérlést, valamint nagyobb teljesítményű (Stage 1) turbót és új leömlőket telepítettek a kocsiba, melynek köszönhetően 716 lóerőre és könyörtelen 890 Nm-re nőtt a kocsi teljesítménye.

Hogy megnövekedett kraft mellett is kezelhető maradjon, a Renntech szakemberei új, állítható felfüggesztéssel és egy komplett, kizárólag szénszálas műanyagból készült aerodinamikai csomaggal látták el az AMG GT S-t. Ez utóbbi egy nagyon komoly légterelő bajszokkal megfejelt első koptatót, oldalsó szoknyákat, masszív, szögletes kipufogóvégekkel díszített hátsó diffúzort és hatalmas, állítható hátsó légterelő szárnyat tartalmaz.

A pontot az i-re a saját tervezésű szegecselt, 10 küllős, vörös karimájú, fekete texturált festésű, 20 colos, extra könnyű titánium-ötvözet felnikkel tették fel a jenkik. A galériában többek között ezeket is megcsodálhatjátok közelebbről.