Az Aston Martin GT12 önmagában is ritkaság, mivel mindössze 100 darab készült belőle, ezáltal a tuningolt példányok még inkább kuriózumnak számítanak. A luxusautók teljeskörű tuningjával foglalkozó Wheelsandmore impozáns felnikkel tette még különlegesebbé a brit szuperautót.

A német tuningcég matt feketére fújt, fehér karimájú, 20 colos kovácsolt F.I.W.E. görgőket szerelt a gyári darabok helyére, amelyekre Dunlop Sportmaxx GT abroncsok kerültek. A 12 küllős hatalmas felnik mögül messziről világítanak a napsárga Brembo féknyergek.

A Wheelsandmore ez esetben "only wheels" üzemmódba kapcsolt, ugyanis a matt ezüst rakétán más módosításokat nem eszközöltek. A motortérben az eredeti 6.0 literes V12-es motor duruzsol, amely 592 lóerőt és 625 Nm nyomatékot mozgósít.

Az Aston Martin V12 Vantage S ezzel az erőforrással 565 lovat és 620 Nm-t képes az útra szabadítani. A GT12 esetében a nagyobb teljesítményt új szívócsonkkal, a szívórendszer geometriájának megváltoztatásával és egy magnézium kardáncső valamint egy titánium kipufogórendszer beépítésével érték el. Az utóbbi két alkatrész egyébként 19 kilóval tette könnyebbé a járgányt.

A fenti módosításoknak hála a GT12 3.5 másodperc alatt van százon (2 tizeddel gyosabban, mint a Vantage S) viszont a hátsó szárny, a diffúzor, a koptató és a küszöbtoldatok által biztosított leszorítóerőnek hála a kocsi végsebessége 329 km/h-ról 297 km/h-ra csökkent.