Az utóbbi időszakban egyre népszerűbbek az élő sportfogadás lehetőségek is. Ez abban különbözik a klasszikus értelemben vett online fogadástól, hogy itt nem a futam, a mérkőzés előtt fogadunk, hanem lehetőségünk van közben is téteket tenni. Az egyik legjobb élő sportfogadás platform, amely Magyarországon elérhető, az alábbi címen található: https://nomini.com/hu/sport/live.

Az élő sportfogadás azért is nagyszerű és izgalmas lehetőség, mert össze tudunk jönni a barátainkkal megnézni egy meccset vagy futamot és a verseny alakulásának függvényében tudunk fogadásokat tenni. A legjobb élő sportfogadás oldalakon élő közvetítés is elérhető, vagyis magán a platformon tudod nézni a mérkőzést. A sportfogadási szolgáltató pedig a verseny alakulása alapján módosítja a nyereményszorzókat.

A legjobb élő sportfogadás oldalak mobilról is elérhetőek, úgyhogy még arra is lehetőségünk van, hogy akár egy sportbárban, vagy kinn a mérkőzés helyszínén is tudunk élő fogadásokat kötni. És természetesen mindaz, amit eddig elmondtunk, az érvényes az autóversenyekre is.

Forma-1 élő sportfogadás

Magyarországon is nagyon népszerűek a Forma-1-es futamok, amiben nyilván nem kis érdeme van a ténynek, hogy 1986 óta a Hungaroringen is vannak versenyek, így aztán ezekre is tudunk élő sportfogadás tippeket tenni, de persze, ha inkább a megfontolt döntések emberei vagyunk, akkor előre is fogadhatunk.

Számos fogadási lehetőség van a Forma-1 esetében. A szombati időmérő edzéstől kezdődnek az izgalmak, innentől már lehet fogadni. Ez érthető, hiszen az indulási sorrend nagyban kihat a végeredményre is.

Az alapvető fogadási forma a nyertesre való tippelés. Ez nem szorul bővebb magyarázatra. Megfontoljuk az esélyeket, az időmérőn nyújtott teljesítményt és megtippeljük, szerintünk ki nyeri a futamot. De fogadhatunk ellenkező irányba is, így arra is lehet tippelni, hogy ki, vagy kik azok, akik nem fogják befejezni a versenyt, hanem kiesnek. De arra is fogadhatunk, hogy vajon be kell-e engedni a safety car autót a pályára és hány alkalommal.

A Forma-1 történetének mindig megvoltak a maga riválisai, akik évadokon keresztül rivalizáltak, egymáshoz mérték erejüket, presztizskérdés volt, ki lesz a jobb. Az online sporfogadási piacok erre is kínálnak fogadási lehetőséget, így tippelhetünk két versenyző egymás közti eredményére is: ki végez előkelőbb helyen, ki indul kedvezőbb pozícióból és így tovább.

De nem csak az egyéni versenyzőkre tudunk fogadni, hanem az egyes istállókra, konstruktrőrökre is. Megtippelhetjük, melyik csapat végez az első helyen az évad végén. A verseny alakulásának függvényében az év folyamán az erre vonatkozó szorzók is állandóan változni fognak.

A Forma-1-es cirkusz semmit sem veszített az évek során a népszerűségéből. Ha a verseny izgalmát elegyíted a fogadással járó izgalommal, még inkább élvezetesek lehetnek a vasárnapi futamok.