Rolls-Royce Cullinan

A híres brit autógyártó, a Rolls-Royce kezdetben sokakat meglepett, miután bejelentette, hogy egy SUV-t ad hozzá a kínálatához. A kritikusok nem tudtak betelni ezzel a rendkívül fényűző SUV-val. Megtalálható benne az összes extra, amire számítani lehet egy Rolls-Royce esetében - a legfinomabb fa és bőr például. Bárhová és bármilyen terepre elviheti ezt a kifinomult fenevadat igazából. A terepjáró vezetése egy álom a Cullinanban, amely a nevét a világ legnagyobb gyémántja után kapta.

Aston Martin „Goldfinger” DB5

Élje át titkos kém fantáziáját James Bond klasszikus autójában. Az Aston Martin autó gyártó összefogott az EON Productions céggel, amely a Bond filmeket gyártja, hogy mindössze 25 reprodukciót hozzon létre a DB5-ből, amely 1964-ben debütált a Goldfinger-ben. Vitathatatlanul minden idők legkedveltebb és legfelismerhetőbb Bond autója lett ez a gyártmány. Lehet, hogy ez a verzió utcai használatra nem teljesen legális, de a filmben látható sok extra közül szinte minden belekerült, beleértve a forgó rendszámot is.

Lexus LC 500

Nagyon kevés ember birtokolja ezt a japán sportkocsit, és pontosan ez az, ami különlegessé teszi. Egy ritka autó, amely felhívja a figyelmet magára, hihetetlen teljesítményt nyújt, futurisztikus és karcsú kialakítása miatt megbámulják az emberek. A Lexus LC 500 a vásznon is feltűnik egy Marvel szuperhős filmben, a Fekete párducban. Ez a luxus kupé kiválóan alkalmas arra is, hogy napi használatban legyen. Agilis, elegáns és figyelemfelkeltő. És a Lexus márka megbízhatóságára és kiváló minőségőre mindig számíthat. Az eredeti infravörös festéssel néz ki a legjobban.

Corvette ZR1

Nagyon energetikus és hihetetlenül gyors. Ez az autó egy igazi amerikai ikon. Minden alkalommal izgatott lesz a tulajdonosa, amikor meghallja a 6,2 literes V8 motor búgását. A ZR1, amely világszerte rengeteg elismerést nyert, nem okoz csalódást. A benne rejlő 755 lóerővel a leggyorsabb autók egyike. Képes elérni a 212 km/h maximális sebességet, ami igazán nem mindennapi teljesítmény. Legyen szó versenypályáról, vagy sima városi vezetésről, az élmény felülmúlhatatlan.

McLaren 720S

A britek, akik híresek a szerencsejáték szenvedélyükről nem csak a lottó online játszásában érdekeltek, hanem a Forma 1-ben is, aminek egyik kulcsszereplője a McLaren. Nemrégiben a vállalat úgy döntött, hogy motorsport technológiáját felhasználja az utcai gyártású autók fejlesztéséhez, így eleget tettek a versenyautókról álmodók vágyainak. Mindössze néhány év fejlesztés után alatt a McLaren a 720S kupéval látványosan gyors szuperautót alkotott. Az orra egy nagy fehér cápára hasonlít; mindegyik vonalat és görbét úgy alakították ki, hogy elérjék a maximális teljesítményt. Minden kétséget kizáróan ez egy szuper autó.

Maserati Levante GTS

Soha nem lehet elég a terepjárókból. Az olasz Maserati luxusautó gyártó két évvel ezelőtt bemutatott egy érdekes kompozíciót. De az új GTS kiadás a Maserati által valaha használt legerősebb motorral büszkélkedhet. A 3,8 literes kettős turbófeltöltésű V8, amelyet a Ferrari szerel össze Olaszországban az eurojackpot online őshazásjában, 550 lóerős. A legnagyobb sebesség, amit ki tud préselni 181 km/h, és a gyorsulása 4 másodperc alatt 0–60 km/h. Legyen szó versenypályáról vagy csak kocsikázásról a környéken ez az autó álomutat biztosít. Jó megjelenése és irigylésre méltó képességei miatt a terepjárók között mindenképpen kitűnik.

Ilyen autók megszerzéséhez online lottójátékot játszhat, pl. ezen az oldalon.