Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!

Furcsa konverziókból már annyit láttunk mostanság, hogy lassan új rovatot indíthatunk a témában. A múlt heti limuzin-kabrió VW Bogár, vagy az Audi 80-A4-A6 Coupe után itt a legújabb csemege, a Rolls Royce Silver Shadow pickup, méghozzá egy 70-es évekbeli Dodge platóssal keresztezve.

A holland gépezetről csupán néhány utcán készült fotónk van az Autojunk.nl jóvoltából, így túl sok nem derül ki róla. A legérdekesebb kérdés leginkább az, hogy egy Rolls Royce pickupról, vagy egy Dodge Pickup Silver Shadow-ról beszélünk, ránézésre ugyanis annyi történt, hogy egy Rolls Royce kaszni szebbik fele került a Dodge utasfülkéje helyére, a kimaradt részt pedig egy pofás faplatóval rendezték le.

A végeredmény mindenesetre páratlan, főleg, ha a városi környezet helyett egy gyümölcsös mellé képzeljük a vasat, mondjuk almával fullra pakolva. Lehet itt beszélni presztízsrombolásról, stílusgyalázásról, szentségtörésről vagy bármiről, az ötlet a maga nemében teljesen szerethető, legalábbis sokkal inkább, mint az alább linkelt gyönyörűségek némelyike :)

Kattints a képen a galéria megtekintéséhez!