A Neolux - az Osram másodmárkája - széles körű megoldást jelent a német minőséget kedvelő és igénylő vásárlók számára. Az 1923-ban bejegyzett Neolux több mint kilencven éve kínálja verhetetlen ár/érték arányban autólámpáit a világ több mint kilencven országában.

Minőség elérhető áron

Jó minőség megengedhető áron. A Neolux, mint az Osram másod márkája egyaránt kínál az autó külsején és belsejében elhelyezett fényforrásokra minőségi alternatívát. A gyártó szigorú minőségi teszteken keresztül teljesíti a német és a nemzetközi normákat, ami egy mai komoly gyártónak elengedhetetlen.

Kínálat

A Neolux széles körben kínál halogén, xenon, LED fényforrásokat autókhoz, motorokhoz, teherautókhoz.  A standard Neolux fényforrásokon kívül az igényre válaszolva gyártásba kerültek a speciálisabb termékek, mint a Neolux Blue Light, Extra Light és Extra Lifetime termékek is, vagy az Off-road Blue Power sorozat.

Brand

A Neolux napjainkban már bejegyzett járműipari világítási brand, amely évről évre frissülést hoz a járművilágítás terén. Termékeivel rendszeresen részt vesz a frankfurti Automechanika kiállításon, egyre bővülő portfoliója pedig számos új potenciális partnert eredményez.

Nézz szét Te is a Neolux termékek között a Lumenetnél!