Az OSRAM saját fejlesztéseként gyártja az első komplett Audi A4-hez készült fényszóró lámpatestjét, a LEDriving Xenarc-ot, amely a xenon és LED technológia kombinációja. Az OSRAM egyetlen gyártó, amely lehetőséget nyújt arra, hogy szabványnak megfelelően, a jármű elejének költséges átalakítása nélkül xenon fényre váltson a járművezető.

Az OSRAM autóvilágítási újdonsága, a LEDriving Xenarc a 2004 és 2008 között gyártott Audi A4 B7 gépkocsikhoz alkalmas. Az új LEDriving Xenarc fényszóró fénykibocsátása sokkal nagyobb mint a gyártó által eredetileg beszerelt halogén lámpáé. A hagyományos halogén lámpákkal összehasonlítva, az OSRAM modern Xenarc technológiája akár 110 százalékkal több fényt biztosít az utakon, melynek köszönhetően sokkal jobban látnak és látszanak a járművezetők. A retrofit fényszóró fénysugara akár 60 méterrel hosszabb és 40 százalékkal fehérebb, így egységesebb és hatékonyabb energiafelhasználásúak, nyugodtabb élménnyé varázsolva a vezetést.

Az útmenti tárgyak így könnyebben kivehetők, a fényesebb objektumok pedig élesebben elkülönülnek egymástól, ezzel is segítve a biztonságosabb vezetést. Mindemellett a Xenarc fényszóróba LED-ekkel működő nappali menetfényt is beépítettek.

"A Night Breaker és Silverstar lámpákkal az OSRAM már régóta kínál retrofit termékeket a fényszórók feljavítására, de az egyszerű xenonosítással egy teljesen új termékkategóriát nyitottunk" - mondta Hans-Joachim Schwabe, az OSRAM Specialty Lighting vezérigazgatója.

Kompakt, 53 x 51 x 19 cm-es (H x Sz x M) méreteivel az Audi A4 B7 (2004-2008) típusú gépkocsik halogén fényszórói könnyen, nagyobb erőfeszítés nélkül helyettesíthetők az OSRAM új xenon retrofit fényszóróival. Nincs szükség automatikus fényszóró magasságállító vagy fényszórómosó berendezés beépítésére, mert az új fényszórók D8 25 W xenon lámpákkal felszereltek, amelyek nem igénylik ezeket a rendszereket.

A Két év garanciával rendelkező LEDriving Xenarc fényszórók már kaphatóak a magyar kereskedelemben, az összes hazai viszonteladónál. Mi pedig természetesen partnerünket, a márka legnagyobb hazai e-kereskedőjét, a Vilagitas.eu fényforrás-webáruházat ajánljuk!

OSRAM LEDriving Xenarc az AUDI A4 B7 típushoz (termék videó)

OSRAM LEDriving Xenarc az AUDI A4 B7 típushoz (installációs videó)