130 év ide, vagy oda, egy dolog biztosan állandó standard az autóiparban: ez pedig a jármű alatt található négy kerék. Ezen még az elektromos mobilitási koncepciók - úgy, mint a smart EQ fortwo és az EQ-forfour  - sem tudtak megváltoztatni.

A DEZENT TS technikailag 100 százalékosan passzol ezekre a típusokra, ez ECE tanúsítványnak köszönhetően pedig semmiféle extra papírozásra nincs szükség, hogy az autóra szerelhessük őket. Súlyoptimalizált kialakításával a DEZENT TS az új modellek agilitását támogatja, főként a járművek rugózatlan tömegének alacsonyan tartásával. Ez pedig tökéletes összhangban áll a Smart jövőképével, hiszen 2020-tól kezdődően csak elektromos modellek gördülnek majd le a gyártósorról.

Élénk. Dinamikus. Okos.

A felni nem csak a Smart design vonalát követi, de a pont megfelelő méretekkel is rendelkezik ezekhez kompakt kis gépekhez. Az átmérőjük 15, szélességük 5,0 és 5,5 hüvelyk, ami pontosan illeszkedik a kerékívek alá. Az ECE tanúsítványnak köszönhetően - ami a gyári felnik sajátja is - nincs szükség VTA, vagy TüV engedélyekre az alkalmazáshoz.

A gyári alkatrészeket illetően, a Smart EQ mindkét változatban acélfelniken gurul. A DEZENT TS nem csak könnyen felszerelhető, hanem mindenekelőtt megfizethető alternatíva is a drágább, eredeti keréktárcsákhoz képest.

Ezért a TS rövidítés is helytálló: Teljesen Smart.

DEZENT TS, TS Dark jellemzők:

  • Méretek: 5.0x15, 5.5x15 hüvelyk 
  • Szerkezet: öntött, egyrészes, 4 lyukas változatokban
  • Kivitel: ezüst, fekete, elöl polírozott
  • Terhelés: akár 425 kg
  • TPMS: 100%
  • ECE: Smart fortwo és forfour
  • Garancia: 3 év
     

Tetszenek a DEZENT felnik? Még jobban fognak, ha tudod, hogy az ECE-tanúsítvánnyal nem rendelkező keréktárcsái is nem csak TüV-engedéllyel, hanem a hazánkban a hatóságilag extra körök nélkül forgalmiba íratható H-engedéllyel is bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A DOTZ márkát itthon az Alcar Hungária forgalmazza, akár fel is próbálhatod termékeiket az autódra a 3D konfigurátor segítségével.