Egyről a kettőre

Kissé laposabb és kissé alacsonyabb: akár így is jellemezhetnénk az új BMW X2-et, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal bír az SUV kategóriában. Az X1-hez képest a tető 7 cm-rel jött lejjebb, ami különleges kupé kinézetet kölcsönöz a gépnek. Elölről - a remekül megformázott króm BMW-vesék, valamint a háromszög alakú légbeömlők miatt - az X2 szélesebbnek és nagyobbnak látszik, mint valójában.

Ne légy túl magas, ha hátra ülsz

A mínusz 7 cm némileg előnytelenül érinti a hátsó ülőseket: magas utasoknak ezek a helyek nem igazán ajánlottak. Nem csak az ablakok lettek keskenyebbek, a fejtér is kisebb, így nem árt felkészülni a nyak oldalra billentett pozíciójára az utazás során.

A technológiára viszont nem lehet panasz

Számos funkció opcionálisan hangvezérléssel vagy a szabványos érintőképernyős módszerrel működtethető, mely egy különálló, 8,8 hüvelykes eszköz segítségével valósítható meg a középső konzolon. Az egység állandó kapcsolatban áll a BMW Connected Drive rendszerével, amellyel pozíciónkról, vagy akár az érkezésünk időpontjáról is tájékoztathatjuk ismerőseinket.

Dupla küllő, 20 hüvelyk

Magabiztos, agresszív, sportos... mindez nemcsak a jövőbeni X2 sofőröket jellemzi, de az AEZ Crest Dark is megtestesíti ezeket a tulajdonságokat. A polírozott külső él jól elkülöníti a peremet az abroncstól, egyúttal felhívja a figyelmet az éles, kettős-küllős kialakításra. Az AEZ Crest Dark, 225/40 R20-as gumikkal szerelve tökéletesen passzol a BMW X2 M Sporthoz. A süllyesztett ötszög formájú felniközép pedig már csak a hab a tortán.

Magabiztosság és feltűnés - ezt garantálja a BMW X2 és az AEZ Crest Dark lenyűgöző duója. Az AEZ felnik ráadásul hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. Az AEZ felniket itthon az Alcar Hungária forgalmazza, nézz szét náluk, ha ebben a márkában gondolkozol!