Új támogatót jelentett be az RB Leipzig a szezon második felére, aki nem más, mint az AEZ. Az ALCAR csoport prémium márkája így az aktuális Bundesliga bajnok csapatának hivatalos partnerévé vált. Mindez a logó és a név használatát, a Red Bull Aréna ledfalán történő megjelenést, vendéglátási szolgáltatásokat, valamint a közösségi médiában történő együttműködést foglal magában.

Mario Bagheri, az ALCAR WHEELS értékesítési és marketing igazgatója így nyilatkozott: „Nagyon örülünk, hogy a német Bundesliga partnereként részesei lehetünk egy virágzó kapcsolat kibontakozásának az RB Leipzig-gel. Mindketten a legmagasabb minőségre, professzionalizmusra és a fenntartható fejlődésre törekszünk. Úgy vélem, ezek tökéletes alapjai lesznek egy sikeres együttműködésnek.”

Az RB Lipcse többet akar

A 2009 májusában megalapított csapat a 2015/16-os szezonban debütált a német Bundesligában. Azóta a lipcsei Red Bulls minden Európa Bajnokságon részt vett és 2019-ben először az UEFA Bajnokok Ligája top 16-osába is bekerült.

Az RB Leipzig vezérigazgatója, Oliver Mintzlaff így vélekedett: „Célunk, hogy olyan partnereket találjunk, akikkel közös a filozófiánk és akik megfelelnek azoknak a dinamikus, innovatív és folyamatosan növekedő értékeknek, amelyeket mi képviselünk. Az AEZ személyében megtaláltuk azt, amire vágytunk, így kibővítettük partnerportfóliónkat és egy teljesen új, izgalmas területre léptünk. Kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő, főként így, hogy egy új együttműködést is bejelentettünk az év elején. Ez a lépés a folyamatos növekedés iránti elköteleződésük egy fontos mérföldköve, ezúttal a partneri szegmensben.”

Madarat tolláról…

Az RB Leipzig és az AEZ is nagypályások Németországban. Mindketten lankadatlan elkötelezettséggel és profizmussal keresik a kihívásokat a saját területükön belül, nem meglepő így az sem, hogy a kilencvenes évek közepén történt alapítása óta az AEZ Könnyűfém felni hírneve is folyamatosan növekszik. A márka sikere az ütős dizájnon, az innováción, a kifogástalan minőségen, valamint a profi ügyfélszolgálaton alapszik. A klasszikus formatervezésű kerekek mellett a termékskálájuk rengeteg speciális felnivel is rendelkezik a legnagyobb német autómárkák, mint például a Volkswagen és a Porsche számára. Ezeken felül pedig, az SUV / terepjáró szegmensnek is könnyűfém keréktárcsák széles választékát kínálják.

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TÜV-engedéllyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra!