Készülj fel megfelelően, ha a jó időben kimozdulsz otthonról. Legyen szó egy kerékpáros kirándulásról, motoros túráról, vagy a családi, baráti nyaralásról autóddal: bármelyiket is csinálod, ne hagyd, hogy bármi beárnyékolja a kellemes időtöltést.

Nagyban tombol a jó idő, sokan szívesen mozdulnak ki a négy fal mögül, hogy a szabadban töltsék el szabadidejüket, vagy hódoljanak aktív hobbijuknak. Sőt a szabadságolások fő szezonjában a munkát kisebb nagyobb időre hátra hagyva, rengetegen töltik ilyenkor jól megérdemelt pihenésüket, nyaralásukat. Az elmúlt időszak bezártsága után erre az igény is megnövekedett, így sokan indulnak útnak.

Azonban mielőtt sietve elindulunk azért érdemes megfelelően felkészülni, hogy minden helyzetet kezelni tudjunk. Gondolj csak bele, például kocsival útközben az üdülőhelyre, kerékpáros kiránduláson vagy motoros túrán leereszt az abroncs. De az is bosszantó, ha otthon vagy éppen a nyaralás alatt ereszt le egy röpi- vagy egy focilabda. Ezért jó, ha kelléktárunkban szerepel egy pumpa is, mert enélkül azelőtt vége lehet egy programnak mielőtt elkezdődött volna.

Most arra mutatunk egy praktikus megoldást, hogy az előbbi helyzetek ne vessenek árnyékot a kellemes időtöltésre. Az autóvilágítás terén piacvezető OSRAM non-lighting portfoliójában elérhető a TYREinflate 2000 praktikus, újratölthető gumiabroncs felfújó légkompresszor, amely szükség esetén könnyen és gyorsan megoldja a „lapos” problémákat. Könnyű és kompakt kialakításával elfér akár a kesztyűtartóban, egy hátizsákban, vagy egy motor beépített csomagtortartójában - de hozzá adott textil táskával önmagában is kényelmesen hordozható.

  • Nagyteljesítményű, így autóabroncsok felfújására is használható
  • Kompakt méret, akár a kesztyűtartóban is elfér
  • Jól olvasható, megvilágított kijelző
  • Automatikusan leáll, ha eléri a megfelelő értéket
  • Nincs szükség áramellátásra, beépített akkumulátorról működik
  • Power bank és zseblámpa funkció
  • A csomagban kétrészes adapterkészletet is találsz
  • Maximális nyomás: 120 PSI / 8,3 BAR
     

Minden helyzetben számíthatsz rá: az Osram TYREinflate 2000 egy kompakt méretű, bárhol és bármikor használható, újratölthető gumiabroncs-légkompresszor. Nincs szüksége 12V-os hálózatra, hiszen beépített akkumulátor biztosítja a megfelelő energiaellátást. Segítségével nemcsak autód, de kerékpárod, motorkerékpárod, vagy robogód abroncsát is felfújhatod. Nagyméretű,  digitális háttérvilágítású, jól olvasható kijelzője PSI, kPA és BAR értékek kijelzésére képes. A készülék maximális nyomása 120 PSI/8,3 BAR. Sőt az OSRAM TYREinflate 2000 powerbank funkciója elektronikus eszközök - például mobiltelefon – töltését is lehetővé teszi.

A kompakt kis készülékre az AMTS szervezőcsapata is felfigyelt, nem volt kérdés, hogy az idei nyereményautóhoz, a Mini Cooper Coupéhoz is alapvető tartozék legyen a TYREinflate 2000.

Nem csak autók, motorok, robogók gumiabroncsainak felfújásához alkalmas, hiszen 2 részes adapterkészlet is jár hozzá, amellyel kerékpárabroncsok, labdák és egyéb (szingó) Presta szelepekkel ellátott felfújható eszközöknél is bevethető. Egy mellékelt konzol tartozékkal akár kerékpárra is rögzíthető.

Az Osram TYREinflate 2000 rendelkezik memóriafunkcióval is: egyszerre akár négy különböző értéket is beállíthatsz, így járműveid abroncsait egyszerűen felfújhatod. Automatikus leállítás funkcióval is felszerelték, azaz amikor az abroncsban a nyomás eléri a megfelelő, előre beállított értéket, a kompresszor leáll. 

Beépített, 5200 mAh-ás akkumulátora akár power bankként is üzemelhet, azaz különféle eszközök, így telefonod vagy táblagéped töltésére is használható. Emellett zseblámpával is felszerelték. A dobozban a készülék mellett egy tárolótáskát és egy kétrészes adapterkészletet is találsz.  A termék kiválóságát jelzi, hogy az Osram 2 év garanciát vállal rá.