Függetlenül attól, hogy a szürke valamely árnyalatát vagy egy sötétebb kombinációt választasz, a felnipiacon színekben és kreativitásban nincs határ. Az elmúlt években folyamatosan fejlődő iparág mára rendkívül széles palettát ölel fel a különböző formák és színárnyalatok terén. A folyamatos fejlődés ellenére a klasszikusok - úgy, mint a fekete, az ezüst vagy a grafit - továbbra is jelentős szerepet játszanak a szín kiválasztásában. Mindezeken túl pedig a legtöbb designra elérhető matt és fényes változatok is segítenek az egyedi megjelenésben.

Amikor a felni teszi az embert

Ha a kissé sötétebb autókat kedveled, egy fekete felniszett csak még jobban rádob a stílusos és titokzatos megjelenésére. Ha azonban egy sötét felnit színes fényezéssel kombinálsz, az autó igazi látványosságá válik. Mind a felni feketéje, mind a kasztni pazar színe valóban önmagát tudja adni egy ilyen kombinációban. A polírozott frontoldallal megbolondított fekete felnik pedig csak simán igazi szemmágnesek!

Mutasd a legfőbb részleteket!

Ha csak bizonyos részletek kiemelése a cél, akkor a fényes, vagy matt grafit árnyalat a megoldás, ami remekül kihozza a felni karakterét. Ez a kombináció az autó és a felni kontrasztját is javítja, így kiváló választás azok számára, akik elegáns, mégis extravagáns opciót keresnek.

A mindent vivő ezüst

Az ezüst könnyűfém felnik még több ragyogást hoznak az életünkbe. Nem csak a fényt tükrözik vissza jobban, hanem kihangsúlyozzák az autó fényezését is. Az ezüst minden autószínhez illeszkedik, könnyen karbantartható és sokféle módon kombinálható - egy igazi Jolly Joker a felniárnyalatok között.

Színes alternatívák

Ha pedig ez nem lenne elég, akkor itt az ideje mélyen belenézni a festékes vödörbe. Az autónak extra ragyogást adhatsz az élénk színű könnyűfém keréktárcsákkal, amelyek kilométerekről felhívják magukra a figyelmet. Ha fényezett felniszett a téma, a kreativitás nem ismer határokat!

Ami pedig végül igazán számít a felni és az autó adta színkombónál, az maga az általános megjelenés. Ha trendi akarsz lenni, még azelőtt gondold át jól, melyik felniszín passzol legjobban az autódhoz, mielőtt megvásárolnád.

Na és az sem fáj semmibe, ha veszel egy pillantást a DOTZ felnikonfigurátorra is. Néhány kattintással bő áttekintést kaphatsz az autódhoz passzoló kerekekről és meglesz az első benyomásod is arról, hogy az új szett optikailag valóban megfelel-e az elvárásaidnak.

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, DEZENT márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TÜV-engedéllyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra!