Van, amiben a kisebbek is egyre nagyobbak, nincs ez másképp az Audi Q3 esetében sem. Az elődhöz képest nagyjából 10 cm-es hossznövekedés azonban nem minden: a beltér az, ami igazán családivá teszi az SUV-t. A függetlenül állítható hátsó üléstámláknak köszönhetően lényegesen nagyobb a hely, ezáltal pedig sokkal kényelmesebb utazás vár a második sorban tartózkodókra is. Ezen felül a csomagtartó kapacitása is 1.525 literesre nőtt.

A motorháztető alatt

A Q3-as motorját illetően az Audi a klasszikus erőforrásokat állítja csatasorba: a Quattro modellt kétliteres turbós benzinmotorral és egy szintén kétliteres dízelmotorral dobja piacra, a leggazdaságosabb változat pedig a 140 lóerős TDI lesz, ami 2019 végén kerül bevezetésre.

Jól kiegyensúlyozott belső tér

A Q3 utastere szinte teljesen elkülöníti használóját a külvilágtól. Az Audi a karakteres megjelenésre utazik, amit  a legmodernebb technológiával és precíz eleganciával ötvözött. A virtuális pilótafülke működtetéséhez elég egy hüvelykujj, a középkonzolon helyet foglaló érintőképernyő pedig rengeteg személyre szabható beállítási lehetőséget kínál.

A design magasiskolája

Sportos, modern görbék, kontrasztos élekkel… röviden így lehetne jellemezni az új Q3 külső megjelenését. A háromdimenziós, nyolcszög alakú rács és a márka tipikus LED-fényszórói lenyűgöző összhatást keltenek. A szélesebb sárvédőknek és csapottabb hátsó traktusnak köszönhetően az Audi Q3 sokkal határozottabb formával rendelkezik elődjénél, az SUV jellemvonásait még inkább kihangsúlyozva.

Összhangban a trendekkel

A stílusos autótulajdonosok a legelegánsabb designra törekszenek minden téren, a tetővonaltól kezdve egészen a kerekekig. Az AEZ Crest Dark tökéletesen megfelel ezeknek a kritériumoknak. A divatos fényezés és a kettős küllőzés az Audi Q3 magabiztos és sportos megjelenést hangsúlyozza még tovább. Az autóra tökéletesen passzoló 8x20 colos méretű, 235/45 R20-as abroncsokkal szerelt AEZ Crest Dark polír pereme nagyobbá teszi a felnit, még inkább kiemelve az SUV jellemzőit.

Mit érdemes tudni az ALCAR-ról?

Az AEZ, DOTZ, Dezent márkákat itthon az ALCAR Hungária Kft. forgalmazza. A felnik mindegyike hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők. A kerekekhez remek 3D felni konfigurátort kínálnak, melynek segítségével Te is felpróbálhatod őket virtuálisan az autódra! Sőt, ha még tovább tuningolnál, kattints és játssz Te is az ALCAR Playground alkalmazással, ahol számos egyéb alkatrész közül is választhatsz.

 

Ha most vásárolsz AEZ felnit, ajándék kerékőrt kapsz hozzá!

Részletek: https://www.alcar.hu/118576_HU.htm