Olaszország a divat, a gasztronómia és a tengerpartok földje, de nem csupán kulturális gazdagságáról ismert, hanem a világszínvonalú gyártók hazájaként is emlegetik. Köztük a Rupes szerszámgyárral, amely egy olyan vállalat, ami évtizedek óta áll az autófényezők és karosszérialakatosok szolgálatában, innovatív megoldásokkal és megbízható technológiákkal.

A hazai forgalmazó, a Carcolor az autókarosszéria- és fényezési iparág egyik vezető szereplője, a kiváló minőségű gépek és eszközök tervezésére és gyártására szakosodott. A cég büszke rá, hogy termékeikkel és szolgáltatásaikkal hozzájárulnak partnereink munkájának magas színvonalú és hatékony elvégzéséhez.

Rupes BigFoot - a hologrammentes fényezés garanciája

A Rupes BigFoot gépek excentrikus mozgásának köszönhetően egyedülállóan sima és tökéletesen hologrammentes felületet biztosítanak. Ezek a gépek forradalmasították a fényezési eljárásokat, hiszen egyenletes erőkifejtéssel és precíziós vezérléssel dolgoznak, ami páratlan végeredményt garantál.

iBrid technológia - a mobilitás új dimenziója

Az iBrid technológia a legújabb akkumulátoros megoldásokkal bővíti ki a Rupes kínálatát, lehetővé téve a szakemberek számára, hogy még a legnehezebben hozzáférhető helyekre is eljuttassák a tökéletes fényezést. A kábel nélküli kényelem mellett a Rupes iBrid gépek hordozhatósága és sokoldalúsága kiemelkedően hatékony munkavégzést tesz lehetővé.

A Carcolor Exkluzív Expo ajánlata

Ne hagyja ki a Rupes egyedülálló expo ajánlatát: a LHR15ES/BAS gépre és egy kiválasztott polírpaszta csomagra (4 x 125ml) különleges árat biztosítanak. A show ideje alatt minden megrendelésre és vásárlásra 30% kedvezményt jár, ami komoly megtakarítást jelenthet. Emellett a show-t követő héten további 15% kedvezménnyel honorálják a vásárlásokat.

Látogasson el a Carcolor standjához az ‘A’ pavilon 12. standjánál, és fedezze fel a Rupes gépeket és technológiákat, amelyek újra értelmezik az autófényezés és a karosszérialakatos munkák fogalmát. Ismerje meg közelebbről, hogyan segíthetnek Önnek kiemelkedni a konkurencia közül!

Elérhetőségek

A céget megtalálja a 1194 Budapest, Vas Gereben utca 4/d szám alatt, ahol a raktár, a kiskereskedelmi egység és a cég oktatóbázisa is megtekinthető. Kérdéseiket, észrevételeiket a +36 1 348 0324 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen várják. Ha többet szeretne tudni a cégről, kérem keresse fel a www.carcolor.hu és a www.rupesshop.hu weboldalakat!